top of page

Åh nej. Ikke igen!!


Litigaciones SL - Et nyt navn i Litigious Abogados familien!


Endnu et navn i den Litigious familien har set dagens lys. Denne gang Litigaciones SL. De arbejder med hjemmesiden:Virksomheden blev registreret den 5. juli 2018, så det er kun et par måneder gammelt. Som sædvanlig er det det samme layout og formuleringen er nøjagtigt den samme som alle de andre før dem. Den eneste forskel nu er fotografierne af de "nye advokater".


Ifølge hjemmesiden blev virksomheden grundlagt mandag den 30. august 1990 af Alberto Dilendro Nabalez. Den 30. august 1990 var faktisk en torsdag. De hævder også at være juridisk registreret i Spanien og på De Kanariske Øer med følgende CIF nummer: Al9626885. Et CIF nummer som ikke findes i virksomhedsregistretAdressen, de opgiver, er en vi tidligere har set i forbindelse med 4 andre af disse "falske" virksomheder:

C/ San Francisco 4, Santa Cruz, 38001 Tenerife

De bruger følgende telefonnumre:


0800 862 0 314

Tenerife Tlf: 0034 822 680 013


E-mailadresserne er som sædvanligt heller ikke forbundet til hjemmesiden, men er derimod en gratis e-mail-udbyder:


nabalez-abogados@consultant.com

litigaciones-european-claims@consultant.com


Nedenfor er billederne af de "nye advokater". Den første er grundlæggeren af ​​virksomheden:


Alberto Dilendro Nabalez (I virkeligehden identificeret som Lopez Saavedra fra Villarroel Abogados i Argentina).
Manuel Rintlas Quejon (Dette er i virkeligheden en advokat med base i Florida kaldet David Haenel).


Valentine Afelergo Barille (For øjeblikket har det været umuligt at identificere ham.)


Juan Ilomian Ovuso (Dette er i virkeligehden argentinsk advokat der hedder Alberto Niseman som blev myrdet i 2015:På kontaktsiden viser de billeder af to unge damer, vil tage dine opkald:


Vittoria Tetazi Normez (Faktisk identificeret som Johanna M. Herrero, født Argentina, og driver et advokatfirma i Boston USA: http://www.johannaherrerolaw.com/attorneys-1/ )


Maria Gosadema Raviya (For øjeblikket uidentificeret).

Forretningsmodellen er det samme som Timesharehjelpen tidligere har rapporteret om. En sag er blevet indgivet til domstolen i Santa Cruz, Tenerife. Denne gang er det mod Petchey Leisure Group. Høringen er sat til tirsdag den 9. oktober 2018, og det beløb, der kræves er 18.221 €. Hvis kunden ønsker at fortsætte med kravet (hvilket i sig selv er temmelig mærkeligt, for hvis ikke klienten havde påbegyndt søgsmål i første omgang, kunne der ikke være indgivet noget krav), skal de først betale et "refunderbart gebyr" på 784 € til prokuratoren. I dette tilfælde er prokuratoren navngivet som Ramon Gomez og bankoplysningerne givet, er til hans personlige konto.


Så "Here we go again". Endnu en falsk hjemmeside for et falsk advokatfirma, som igen bruger fotografier af ægte mennesker med fiktive navne for at forsøge at skabe troværdighed. Men som altid briger Timesharehjelpen dig sandheden om dem og stiller dem for, hvad de er - Kriminelle!!!Er du blevet kontaktet af et lignende firma, der fortæller dig, at din timeshare-virksomhed bliver retsforfulgt eller allerede er blevet taget til retten, er der en betydelig sum penge indgivet til retten, som bare venter på dig? Så pas på.


Timesharehjelpen er her for at hjælpe. Betal dem aldrig nogen penge uden at være sikker på at de faktisk er der for at hjælpe, men kontakt os istedet og send os detaljerne, hvorefter vi vil tjekke dem ud og verificere om det er en legitim virksomhed. Det er gennem dine oplysninger, at andre vil blive advaret.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page