top of page

1 milliard $ i krav mod Diamond Resorts International!

Spanien har i de seneste år været førende i forbindelse med at håndhæve timesharelovene i Europa. Indtil nu har Højesteret i Madrid afsagt 42 domme til fordel for forbrugeren som nu en del af loven, og alle domstole skal overholde dem.


Det har allerede kostet industrien millioner af euro i udbetalinger og der er mange flere i vente. Alt dette fordi de i årtier har ignoreret de love, der blev vedtaget helt tilbage i 1999. Love der blev skabt for at beskytte forbrugeren.


Jeg vil i denne artikel fokusere på en retssag i Amerika som har vækket stor interesse.


I et kumuleret søgsmål indgivet ved Domstolen Las Vegas blev Diamond Resort sagsøgt for 1 billion $. Ja, du læste rigtigt. 1 billion $!


Ifølge rets dokumentet har advokatfirmaet, der leder sagen, måtte kæmpe en lang og hård kamp igennem det amerikanske retsvæsen.


Ifølge kilder er denne retssag ikke kun for amerikanerne, men også for de europæere, der købte i USA og som valgte at slutte sig til dette kumulerede søgsmål. Især købere, der var 60 år eller derover, da han eller hun underskrev.

Dette kan være gode nyheder for rigtig mange.Advokatfirma: Albright Stoddard Warnick & Albright

Sag nr. 2: 17-CV-00248

Berammet i Las Vegas Federal District Court


Advokatfirmaet Stoddard Warnick & Albright berammede sagen mod Diamond Resorts International den 29. januar 2017. Søgsmålet hævder, at Diamond Resorts (DRI) lokkede tusindvis af ældre forbrugere ind i sin bedrageriske ordning for at sælge pointbaserede timeshare-medlemskaber.


Ifølge skriftet, som blev indgivet principielt på vegne af Ilona og Lester Harding sammen med tusindvis af andre ældre forbrugere, tilbragte købere typisk titusindvis af dollars eller mere for betaling af forudgående medlemsafgifter og svingede medlemsskabsniveauer. Medlemskaberne var underlagt voldsomme årlige stigninger af vedligeholdsafgifter, der fortsætter i al evighed.

Flere anklagede blev navngivet i retten. Blandt de navngivne:


Diamond Resorts Holding, LLC en Nevada LLC

Diamond Resorts International, Inc., et Delaware-selskab

Diamond Resorts International Marketing, Inc., et Californien selskab

Diamond Resorts International Club, Inc., en Florida Corporation

Diamond Resorts Management, Inc., et Arizona-selskab

Diamond Resorts US Collection Members Association,

Diamond Resorts Financial Services, Inc., et selskab I California


Andre Diamond Resort virksomheder, der ikke er nævnt i retssagen, omfatter bl.a. Hawaii, Premier Vacation Club, Californien og Monarch Grand Vacations Collections.


Tidligere administrerende direktør David Palmer fungerede både som formand og / eller direktør (og undertiden som begge) for mindst seks af de sagsøgte enheder;

Jared Finkelstein tjener som sekretær og / eller direktør (og ofte begge) for mindst seks af de sagsøgte enheder og Lilian Luu tjener som kasserer og / eller direktør (og undertiden begge) for mindst seks af de sagsøgte enheder.


Advokatfirmaet Albright Stoddard Warnick & Albright er et af de ældste advokatfirmaer i Nevada, og har eksisteret i 40 år. Ifølge firmaets hjemmeside har de repræsenteret kunder i mange højtprofilerede og komplekse retssager i det sydlige Nevada. Iblandt firmaets mange institutionelle kunder er American Express, Wells Fargo og Hard Rock Café International.
Ifølge klagen hævdes det, at de gik målrettet efter de ældre på grund af deres sårbarhed og rådighed for at rejse. Ældre defineres som alle på 60 år eller ældre på købstidspunktet. De ældre blev overtalt til at købe ferie medlemskaber samme dag som salgspræsentationen, uden at blive informeret og rådgivet om vilkår, forpligtigelser m.m. samtidig med at medlemskabet blev ledsaget af, til tider dramatisk eskalerende vedligeholdelsesafgifter.


Hvis du vil høre mere om denne artikel eller nogen anden, så skriv til os

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page