top of page

18 tiltalte fra Monster Group i retten efter fem år for bedrageri for mere end 25 millioner £.


Daily Mirror har offentliggjort en artikel af Andrew Penman, der bekræfter, at statsanklageren har fået grønt lys i South West Regional Organized Crime Unit til at sigte Mark Rowe og 17 andre for 79 anklagepunkter vedrørende et påstået "storstilet bedrageri rettet mod timeshare ejere” mellem januar 2013 og 2017. Se den fulde artikel under:


https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/18-defendants-face-trial-after-26126348


Ifølge The Mirror var Monster Group Travel, Monster Rewards og sellmytimeshare.com kollektivt ansvarlige for at snyde mere end 25 millioner pund fra tusindvis af ofre i et omfattende bedrageri. Det første retsmøde er planlagt til den 31. marts i Westminster Magistrates' domstol i London.

Westminster Magistrates Domstol

Timesharehjelpen vil naturligvis følge denne begivenhed tæt, og publicere al relevant information til vores læsere


Et link til Crown Prosecution Service-sagen kan findes her:


Selvom nyhederne ovenfor er betydningsfulde, skal det siges, at den eneste grund til, at denne sag er kommet for retten, er den store mængde af ofre og den økonomiske værdi. Med et overordnet industri synspunkt, er dette kun toppen af ​​et ekstremt stort isbjerg. Timesharehjelpen bliver konstant kontaktet med information omkring svindlere og operatører som vi ofte afslører; de svindlede pengebeløb er måske ubetydelige individuelt, men samlet set er mængden af ​​ofre og deres økonomiske tab på £25 millioner noget at tage til eftertanke.


Undersøgelser har afsløret, at fupfirmaer i de fleste tilfælde bliver skabt, tager så mange penge som de kan, for derefter at forsvinde, når de bliver afsløret eller modtager for mange klager, for så at dukke op igen under en anden identitet. Vi har igennem årene skrevet adskillige artikler omkring dette.


https://www.timesharehjelpen.com/post/falske-advokater-en-voksende-liste


Efterforskning og retsforfølgning i disse sager er meget vanskelige, da der oftest ikke er nogen juridisk tilstedeværelse, revisionsspor er godt dækket, og ejerene af domainer er skjult under et privatlivsskjold osv. Så derfor er det ganske kompliceret at afsløre dem.


Fordi de fleste af de useriøse operatører er baseret i udlandet, overvejende i Spanien, kommer det næppe som en overraskelse, at de relevante myndigheder enten ikke kan eller vil handle. Svindlerne ved dette, og udfører deres bedrageri åbenlyst velvidende om at chancen for enhver retssag er lille til nul.

Den 11. januar i år offentliggjorde Storbritanniens finanskomité et 86 siders langt dokument baseret på behovet for at bekæmpe denne form for bedrageri. Der er en foruroligende kommentar fra Graeme Biggar, generaldirektør ved National Economic Crime Center, National Crime Agency. Han udtalte:


"Vi har et alvorligt problem med bedrageri i dette land; det er vokset støt. Det har stort set efterlignet fremkomsten af ​​internettet i Storbritannien, som har gjort det muligt for mere og mere kriminalitet at finde sted. I Storbritannien prioriterer vi ikke svindel på tværs af retshåndhævelse og politi. Som du sagde, i Crime Survey i England og Wales, er det blot omkring en tredjedel af alle forbrydelser, der anmeldes. Det er meget mindre i faktiske anmeldelser, der rent faktisk kommer til politiet – omkring 12 % … Kun omkring 1 % eller mindre af politiets ressourcer og personale er afsat til bedrageri. Der er færre politi, end du ville forvente, der ser på det."


Så ud fra denne erklæring er det kun 12 % af al den indberettede svindelkriminalitet, der rent faktisk kommer til politiet, og selvom det sker, er der kun 1 % eller mindre politiressourcer til rådighed til at efterforske og efterfølgende retsforfølge. Med så begrænsede ressourcer kan det tydeligt ses, hvorfor sagen vedrørende Monster krævede fem års efterforskning inden retsforfølgning.


Heldigvis er de fleste virksomheder, der opererer inden for timeshare, legitime og troværdige virksomheder, og er du blevet kontaktet af nogen som du gerne vil vide mere om er det blot at skrive til os her:


https://www.timesharehjelpen.com/om-os


Vi har i de seneste år fokuseret stærkt på afståelses- og kravområdet for timeshare. Løgnene og bedrageriet begynder ofte allerede på købstidspunktet. Timeshare-udviklere som Anfi og Silverpoint, der i øjeblikket er under efterforskning af de spanske myndigheder, sammen med et utal af udviklere i Spanien, som alle har udstedt ejerskabskontrakter, der bryder loven og som bogstaveligt talt har haft tusindvis af retskendelser mod dem, kan let give dig det billede, at timeshare er en branche som har brug for en grundig oprydning i deres forretningsmodel.


Mange timeshare-ejere føler, at de er blevet misledt og snydt, og mange tror derfor at ​​de automatisk kan stille et krav mod deres timeshare-selskab; Disse følelser er en ideel legeplads for fupmagere til at snyde deres ofre for endnu flere penge. Selvom du ikke blev misledt eller snydt, selvom din kontrakt er helt lovlig, vil du blive fortalt alle mulige løgne, der er skabt udelukkende for at få dig til at skille dig af med penge. Der er kun en vinder, hvis du vælger at engagere en useriøs erhvervsdrivende, og det er den erhvervsdrivende!


Legitime virksomheder vil aldrig fortælle dig, at de kan gøre noget, de reelt ikke kan. Ærlighed er altid den bedste politik. Hvis dit timeshare-ejerskab og din kontrakt er lovlig, og dermed forhindrer et krav, vil de fortælle dig det. Der er ingen værdi for virksomhedens pengekasse og omdømme at fortælle løgne. Det er en skam, at det ikke kan siges om flertallet.


Hvis du har været udsat for en svindler, er dette yderst beklageligt og vi hører gerne fra dig. Med dette kan vi kun sige, at bagklogskab er en vidunderlig ting, men forudseenhed er langt bedre.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page