top of page

3 grunde til, at folk stadig køber timeshares i 2018!


Vi er kommet til et punkt, hvor småbørn opererer mobiltelefoner, biler kan køre selv, og dit livs kærlighed findes på internettet. For mange har denne innovation ændret deres forbrugeradfærd med et behov for øjeblikkelig tilfredsstillelse og social accept. Mens mange industrier ikke har været i stand til at følge med for at imødekomme disse behov, har størstedelen af rejseindustrien vist sig at stortrives.


Da rejser og ferier fortsat bliver mere overkommelige og lettere for forbrugerne at bruge, holder principperne omkring timeshareejerskab ikke længere, og er derfor ikke det samme værd, som det engang var. I 1970'erne var folk tilknyttet timeshare med en følelse af stolthed og prestige. For mange har denne holdning dog ændret sig markant til en mere negativ konnotation. Hvorfor fortsætter folk så med at købe sig ind i denne forældede praksis med timeshare, når resten af ​​rejsebranchen blomstrer med fremskridt, bekvemmelighed og værdi?

Du undrer dig måske over, hvordan timeshare-industrien har været i stand til at holde trit med de andre fremskridt i rejsebranchen. Vi har identificeret 3 grunde til, at folk fortsat køber timeshare i dag.


Bidt af rejsefeber

Forbrugere har tendens til at spise mere, sove mere og bruge flere penge mens de er på ferie. Der er en "rejsefeber", der tager over når vi ferierer. Når folk rejser for fornøjelsens skyld, er der en naturlig tendens til at forlade virkeligheden derhjemme, og timeshareindustrien stortrives på dette.

Timeshare Resorts i hele verden udnytter mennesker, mens de er i denne tilstand af ”eufori”. Feriegæster tager som oftest ikke stilling til det ansvar, de tager med hjem, efter at de har købt timeshare som f.eks. de årlige vedligeholdelsesafgifter og evighedskontrakter. For mange nye ejere er det først, når de er hjemme igen og sidder i fred og ro og læser deres 50 siders kontrakt, at rejsefeberen ligger sig og køberens anger sætter ind.


Misforståelser

Mange mennesker er blevet timeshare-ejere efter at have deltaget mentalt og undertiden fysisk anstrengende højt pressede timeshare-præsentationer. Præsentationen er oftest den første interaktion, som en typisk forbruger nogensinde har haft at gøre med timeshare. Dette gør det muligt for timeshare-sælgerne at understrege fordelene ved timeshare-ejerskab, idet de ved, at de fleste forbrugere ikke har baggrundsinformation nok for de forbundne risici. Der er stor uvidenhed og manglende regulering om emnet. Der er mange websider der sælger timeshare for helt ned til 1 € på f.eks. sider som eBay – Dette kan i starten virke som en fordel i forhold til udlejnings- eller reservationssider som Airbnb eller Expedia, der viser lignende faciliteter for hundredvis af €. Uden at tage sig tid til at sætte sig ind i fordele og ulemper ved timeshare-ejerskab, underskriver forbrugerne kontrakter, simpelthen fordi de er blevet solgt på falske løfter eller ikke fuldt ud overvejede hvad det betyder at eje timeshare.


Livsstilsjustering

Timeshare kontrakter er unikke, men samtidigt kan realkreditlån og vedligeholdelsesafgifter variere selv inden for den samme ejendom og lejlighed. Og selv om forbrugerne nu har mange muligheder og platforme til at bestille rejser, gør nogle forbrugere stadig brug af timeshare ejerskab. Disse personer finder værdi i det, fordi det passer til deres livsstil. Disse forbrugere kan bestille deres timeshare, få tid til at bruge det og have økonomien til at understøtte det ansvar, der følger med et sådant ejerskab. Nogle timeshare er også pointbaseret, så ejere kan rejse til mere end et sted, hvilket giver dem flere muligheder for at oprette og dele nye oplevelser.
Da den generelle rejsebranche udvikler sig og bliver endnu mere forbrugerfokuseret, er det muligt, at timeshare-branchen ikke kan følge med. Nylige lovændringer i Spanien for at beskytte forbrugerne mod aggressive salgstaktikker og uopfyldte garantier har gjort at industrien er tvunget til at foretage ændringer i deres praksis for at følge nationale og international lov.

Hvis du eller en af dine kære overvejer at købe timeshare, eller hvis du måske bare planlægger din sommerferie - opfordrer vi dig på det kraftigste til at sætte dig selv ind i de risici, der er forbundet med timeshare-ejerskab, for at afgøre, om det vil stemme overens med din livsstil, før du underskriver en kontrakt.

Hvis du i øjeblikket ejer en timeshare og leder efter muligheder for at komme ud sikkert, så vil vi gerne høre fra dig. Timesharehjelpen samarbejder med flere advokater som tilbyder gratis konsultationer, hvor du kan få en ekspert til at gennemgå dine dokumenter med dig. Hvis din timeshare ikke længere passer til din livsstil, er det måske tid til at være en af de mange der allerede nu har valgt at komme ud.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page