top of page

487 familier sagsøger RCI ( Resort Condominiums International)Sagen mod RCI i Landsretten i England er i gang, og det engelske tidsskrift Financial Times offentliggjorde en historie som skitserer historien kort. (se link nedenfor).Denne sag blev præsenteret på vegne af fire RCI medlemmer ved advokatfirmaet Edwin Coe LLP, hvor yderligere 483 medlemmer også er en del af. De hævder, at RCI har fjernet uger fra udvekslingsprogrammet og dermed frataget medlemmerne de muligheder for udvekslinger, de var blevet lovet, da de tilmeldte sig til udvekslingsprogrammet med RCI.RCI, som er en del af det amerikanske firma Wyndham Worldwide, er siden det blev grundlagt i 1974, blevet det vigtigste timeshare udvekslingssystem. Det giver timeshare- ejere mulighed for at deponere og bytte deres feriesteder til andre over hele verden, hvilket øger antallet af placeringer ejere kan vælge imellem.


Vi har i flere tilfælde hørt om medlemmer som siger at de ikke kan få lov til at gørte de udvekslinger, de ønsker eller som de blev lovet, da de blev medlem af udvekslingsgruppen, og RCI har tilkendegivet at de har lejet ugerne ud til ikke-medlemmer med fortjeneste. Medlemmerne betaler et gebyr for at deltage i dette program, et årligt medlemsgebyr, samtidig med at de betaler for udvekslingerne, og diverse bonus uger.


Bonus uger tilbydes medlemmer for at udfylde ubrugte uger. Disse uger er dem, der ikke er booket af andre medlemmer. Typisk vil de blive tilbudt som "sidste minut tilbud", i modsætning til dem, der tilbydes af almindelige rejsebureauer. Dette i sig selv er godt, da det gør det muligt for resorterne at have et kontinuerligt flow af gæster samt muligheden for at give ejeren ekstra ferie.


Repræsentanten fra RCI Charles Graham, udtalte, at påstandene om de "fjernede uger" var ubegrundet på grund af fordelene ved "åbent udvekslingssystem". RCI skrev i en erklæring, at de havde ret til at bruge medlemmernes timeshare, som det passede dem. Det skyldes tilsyneladende en klausul i kontrakten, der hedder"Tilladt brug".

Jeg ikke sikker på, hvad det helt betyder, så vi må vel bare vente på at advokaterne konkluderer deres argumenter.


Hvis medlemmerne vinder denne sag, kan det bare åbne porten for endnu flere retssager. Igen er dette et eksempel på, at industrien risikirere at miste enorme summer. Vi har sagt det før. De har kun dem at skyde skylden på i stedet for at søge profit på deres medlemmer. Vi siger ikke, at det er forkert at have profit, men på bekostning af deres egne kunder synes jeg er en smule uetisk.


Timesharehjelpen holder dig opdateret, med nyhederne, så hold øje med vores side.


Hvis du selv har nyheder eller oplysninger om noget firma, eller har haft problemer med nogle virksomheder og gerne vil dele det med andre, vil Timesharehjelpen gerne høre fra dig.

Kontakt os idag, og vi vil vende tilbage til dig. Timesharehjelpen eksisterer for at holde dig informeret og opdateret. Du får ikke disse oplysninger fra timeshareselskaberne, da de vil have, at du forbliver uvidende.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page