top of page

Anfi operere med udenlandske konti, i et forsøg på at undgå at tilbagebetale sagsøgere.

Opdateret: 23. jul. 2020


I løbet af de sidste par år har Timesharehjelpen rapporteret om Anfi's (nu mange) forsøg på at forsinke, eller helt undgå at betale ders eks-medlemmer, der har vundet deres retsager mod Anfi på baggrund af forskellige lovbrud i deres timesharekontrakter. Vi har også tidligere skrevet omkring anklagemyndighedernes efterforskning vedrørende deres systematiske flytning af aktiver for at undgå at betale deres mange eks-medlemmer der har vundet i domstolen og fået tilkendt betydelige summer. Denne sag er stadig verserende og kan let resultere i straffesager. Sagen er også blevet dækket af det spanske nyhedsmedie TV1 for kort tid siden. Se indslaget under med engelske undertekster:Timesharehjelpen har gjort sine egne efterforskninger igennem tiderne, og samtidig har vi modtaget dokumentation fra vores læsere, hvor det tydeligt ses hvordan Anfi tager betalinger fra deres kunder fra salg af timeshare, til forskellige udenlandske bankkonti bl.a. i Tyskland, England og i Danmark. Modtageren er stadig Anfi Sales S.L., men deres konti er registreret i udlandet. Hvorfor gør Anfi brug af denne taktik hvis ikke de har noget at skjule?


Her ses bankoplysningerne for en tysk kunde:


HypoVereinsbank Arabellastr. 12 D-81925 München Deutschland

Bankleitzahl: Konto Numiner: Kontoinhaber:

700 202 70 665700780 Anfi Sales, S.L.

Bic Code: IBAN-Nr .:

HYVEDEMMXXX (nur für Überweisungen aus dem Ausland) DE96 7002 0270 0665 7007 80 (nur für Überweisungen aus dem Ausland)

Her ses bankoplysningerne for en engelsk kunde:


ABN AMRO Bank N.V., 250 BishopsGate London EC2M 4AA Storbritannien

Sorteringskode: 40 50 30

Swift-kode: ABNAGB2L

Kontonummer: 40130274

Kontoindehaver: Anfi Sales S.L.

Og her for en skandinavisk kunde:


Nordea Group Denmark, Strandgade 3, 0900 København, Danmark

Kontonummer: 5368110649

IBAN: DK6020005368110649

Kontoindehaver: Anfi Sales SL


Ud over de mange penge i forbindelse med salg til konti i udenlandske banker, ser det også ud til, at betalinger for vedligeholdelsesafgifter videresendes til andre virksomheder både inden og uden for Anfi-koncernen. En af Virksomhederne, der står for opkrævning af vedligeholdelsesafgiften, er blandt andre Anfi Tauro Resorts Management SL.


Som du kan se i linkene til tidligere artikler, er det tydeligt, at Anfi gør alt, hvad de kan for at undgå at betale de enorme summer som de er blevet dømt til at betale ved domstolene. Vi ved også at Anfi flytter midler fra en konto til en anden, hvorefter kontoerne står næsten tomme, og dermed gør det meget svært at få pengene tvunget udbetalt. Det er svimlende summer der i de seneste par år sporløst er "forsvundet" fra Anfis konti, og der utroligt at det faktisk er muligt- selv for Anfi! Netop denne strategi er en af hovedårsaagerne til at det tager tid for sagsøgeren at få sine penge tilbagebetalt.

Det bliver spændende at se hvad de har tænkt sig at forklare statsanklageren hvis de også bliver emne for straffesager. Du kan læse artiklerne i linkene under. ( Højreklik på musen for at få dem oversat):


https://www.eldiario.es/canariasahora/tribunales/Fiscalia-denuncia-Anfi-ocultar-embargos_0_924258398.htmlEjer du Anfi timeshare og vil du gerne vide hvor du står juridisk, så kontakt Timesharehjelpen idag, og vi skal lede dig på rette vej.Sammen står vi stærkere!Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page