top of page

Advance Buisness Consultants SL - Timeshare Consumer Association (TCA) Opdatering.Ud over vores seneste artikel, der blev offentliggjort den 25. april, vedrørende afviklingen af ​​ABC lawyers og Advance Business Consultants Legal SL, begge ejet af Mark Rowe, er der nu kommet nye oplysninger.Så hvad der engang var en uafhængig organisation, som gav objektiv og upartisk rådgivning til timeshare-ejere, er nu faldet i kløerne på Mark Rowe. Han benægter hele tiden, at han har noget at gøre med TCA, selvom de seneste informationer og erklæringer beviser det stik modsatte.


Dette står sort og hvidt på TCAs hjemmeside i en "Fortrolighedserklæring" dateret 06. december 2018 og opdateret den 24. april 2019. Se under:Så hvad betyder det for timeshare-ejere, der kontakter TCA for råd om, hvordan man kommer ud af deres timeshare-kontrakter?


Meget simpelt. De vil ikke få nogen objektiv eller upartisk rådgivning, i stedet vil de blive henvist til et af de selskaber, der ejes og kontrolleres af Mark Rowe. Dette er ikke første gang, at TCA's upartiskhed er blevet betvivlet. Andrew Penman fra avisen The Daily Mirror bragte dette emne offentligt tilbage i december 2016.


https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/timeshare-consumer-association-claims-independent-9367808
Avisen "Daily Mirror"

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/timeshare-consumer-association-claims-independent-9367808
Som vi allerede ved, er flere af Mark Rowe virksomheder under efterforskninger af politiet for organiserede kriminalitet i Somerset samt de spanske myndigheder. Disse virksomheder er:


Timesharehjelpen har modtaget flere e-mails fra timeshare-ejere, der har betalt ABC Lawyers for at få hjælp med at give afkald på deres timeshare og deres såkaldte krav. En læser betalte omkring 7.500 £ for denne service. De blev derefter bedt om at stoppe med at betale vedligeholdelsesafgifterne, noget de gjorde. De har siden erfaret at Club La Costa afsluttede deres medlemskab på grund af manglende betaling af gebyrer!! Med andre ord har ABC Lawyers ikke gjort noget som helst. Familien har heller aldrig modtaget en krone for de mere end 30.000 £, de blev lovet i kompensation for deres krav, trods underskrivelsen af ​​kontrakten med ABC i oktober 2017.


Timesharehjelpen har løbende erfaret, at den eneste sikre måde at kræve sine penge tilbage på for timeshare købt i Spanien, er gennem de spanske domstole ved hjælp af en ægte advokat, registreret, med tilladelse til at praktisere i Spanien og med kendskab og erfaring indefor timeshare loven.


Endnu engang er det vigtigt, at du sætter dig ind i hvem du har med at gøre. TCA kan have været objektiv og upartisk på et tidspunkt, men det var for mange år siden. Vi er sikre på, at den nu afdøde Sandy Grey ville vende sig i sin grav, hvis han vidste at alt hans hårdt arbejde er nu blevet vendt på hovedet.


Hvis du har spørgsmål eller har brug for reel rådgivning omkring din timeshare, så brug vores kontakt side, og vi vil vende tilbage til dig. Husk at gør dit hjemmearbejde, før du engagerer dig med et firma, der kontakter dig eller finder du på internettet.


Sammen står vi stærkere!

Seneste blogindlæg

Se alle

Bình luận


bottom of page