top of page

Anfi del Mar betaler norsk sagsøger mere end 52.000,00 € i kompensation for Timesharekrav.I slutningen af ​​sidste uge offentliggjorde Canarian Legal Alliance deres resultater for sidste uge. Endnu engang var det en travl uge for domstolene og advokaterne, med ikke mindre end 15 nye sejre på vegne af deres kunder.


De fleste afgørelser var endnu en gang rettet mod Timesharegiganten Anfi Del Mar, med 10 afgørelser fra Tingretten i San Bartolomé de Tirajana i Maspalomas, og 4 afgørelser i Landsretten i Las Palmas mod Anfi del Mar. På Tenerife ved Landsretten i Santa Cruz tabte Silverpoint også en appel, og sagen blev viderebragt for fuldbyrdelse af straf.


Det samlede beløb, der nu skal returneres til deres kunder, er hele 517.056,50 € + de juridiske renter og omkostninger.

Alle timesharekontrakterne blev også erklæret ugyldige på baggrund af lovovertrædelserne af timeshare-lovene -alt lige fra kontrakter med varighed på over 50 år, flydende uger og pointsystemer, samt betaling i løbet af 14 dages afkølingstid.


I betragtning af at der allerede er afgivet 132 højesterets afgørelser, samt antallet af afgørelser mod timeshare-selskaber i de lavere domstole, får mig til at spekulere over, hvorfor timeshare-virksomhederne fortsætter med at prøve at forlænge processerne ved at appellere. Det kan udelukkende være stratetiske tiltag for at forsøge at forsinke betalingerne til alle deres misledte medlemmer som har valgt at gå til sag.


I samme forbindelse offentliggør Timesharehjelpen et link til den nationale spanske tv-station TVE1. I en af deres nyhedsprogrammer kiggede de nærmere på højesterets afgørelser og forklarerede, hvorfor timeshare-virksomhederne bliver sagsøgt. I udsendelsen interviewer de også en af Canarian Legal Alliance senior advokater Eva Gutiérez. Se klippet i linket under:Den langsommelige proces med at opnå udbetalingerne fra Anfi på grund af deres forsinkelsestaktikker, har også ledt til at Canarian Legal Alliance har taget kampen op på vegne af deres kunder, for at sikre at betalingerne kommer til udbetaling hurtigere. Netop dette har været et af de største problemer, og et dedikeret hold af advokater blev sat på sagen med det eneste formål at præsentere anmodninger for dommeren, som tvinger Anfi til at betale beløbene til sagsøger efter afgørelse i tingretten.


Holdet af advokater er gået så langt at de på vegne af en af deres norkse kunder indgav et krav til retten om at tildele en "administrator", på vegne af "kreditoren" (deres kunde). Dette er en lignende procedure i forbindelse med likvidation af et selskab. Der udpeges der også en adminstrator, som har til opgave at sende alle kreditorer en anmeldelse af situationen, forsøge at betale alle kreditorerne for at rense selskabets økonomiske situation og eventuelt forberede virksomheden til fremtidig forretning.


Retten besluttede i denne specifikke sag, at acceptere dette krav, hvorefter han udnævnte en administrator og en dato blev fastsat, for via denne administrator, at undersøge Anfis konti og på denne måde finde en vej til at sikre betalingerne.


På den selv samme dag for høringen, tog Anfi et ikke overraskende tiltag. De betalte over 52.000 € til domstolen som kompensation for afvikling af kundens krav. Vi kan kun antage, at Anfi indså at hvis administratoren indledte disse undersøgelser ville dette have betydning for deres forretning og de besluttede derfor at omgå processen og undgå dette for øjeblikket. Vi har tidligere dækket Anfi og deres forsinklesestaktikker i forbindelse med tilbagebetaling af penge til sagsøgere. Se link underSå det er med stor glæde at se denne positive ændring som vi kun kan håbe på vil fortsætte således at de mange tusinde sagsøgere nu hurtigere vil få deres retsmæssige penge tilbagebetalt.


Ejer du timeshare på Anfi del Mar og vil du gerne vide mere om hvordan du kan få dine penge tilbage, så skriv til os idag og vi skal lede dig i den rigtige retning.Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page