top of page

Anfi Del Mar: Flere alvorlige problemer dukker op!I de sidste par år har Anfi været i mediernes søgelys af mange grunde. De vigtigste er nok på grund af antallet af retssager, de har tabt ved domstolene og Tauro Beach-projektet. Projektet med Tauro-stranden har også for nylig været dækket i nyhederne, hvor den tidligere chef for Kystmyndigheden blev idømt 3 års fængsel. Han blev fundet skyldig i forfalskning af dokumenter, der gav Anfi tilladelse til at udføre en menneskeskabt strand måneder før tilladelserne faktisk blev underskrevet. Den kanariske regering er i færd med at tilbagekalde tilladelser og licenser, der giver Anfi mulighed for at udvikle Tauro stranden. Dette vil være et ødelæggende slag for deres økonomi. Hvad angår retssagerne ser det ikke ud til at være tegn på, at disse snart vil afsluttes.


Tauro Stranden

Alt dette kan have en vis indflydelse på Anfi økonomien. Vi ved, at de bruger forsinkelsestaktikker for at trække tiden ud i forbindelse med tilbagebetalinger til sagsøgere beordret af domstolen. Det antages, at de i mange tilfælde overfører midler fra en konto til en anden. Vi ved også, at den Kanariske regering er i færd med at tilbagekalde tilladelser og licenser, der giver Anfi mulighed for at udvikle Tauro stranden, dette vil også være et ødelæggende for deres økonomi.


Er dette endnu et forsøg på at skjule pengene og ikke betale det, de er juridisk er forpligtet til at betale? Eller er de faktisk ved at løbe tør for penge? Hvor efterlader dette IFA som 50% aktionærer, da de ikke har kontrol over bestyrelsen eller virksomheden? Er IFA egentlig klar over, hvad Anfi laver?


Domstolene slår hårdt ned på Anfi-taktikkerne og de har allerede gennemskuet dem. Bl.a. var der en sag for en norsk kunde hos Canarian Legal Alliance, som på grund af forsinkelser og argumenter fra Anfi vedrørende blev tildelt 100.000 € mere , udover de 36.000 €, han oprindeligt betalte for sin timeshare andel på Anfi, hvilket endte med en tilbagebetaling til ham på 136.000 €. Dette var rettens måde at straffe Anfi for deres måde at spilde deres tid på. Se artiklen under:Dette blev en kostbar affære for Anfi, men alligevel forsøger de stadig at gøre det samme med alle sager, der går for domstolene. Naturligvis er domstolene ikke alt for tilfredse med dette, og statsanklageren i Las Palmas har anmodet om at indlede en efterforskning vedrørende Anfis midler og bankkonti.


Det er ikke første gang, vi rapporterer om "manglende midler", vi ved, at der mellem 2012 og 2013 blev "omdirigeret" 8 millioner euro uden Lyng familiens indblik, og så sent som sidste år i november rapporterede vi om en retssag mellem Cazorla brødrende for urimelig administration af midler til en værdi af 718.000 €. Resultatet af sagen endnu ikke udsendt. (se links nedenfor).


https://insidetimeshare.com/the-great-anfi-battle-of-the-partners-round-2/Den forsinkelsestaktik, som Anfi anvender, er konstante appeller til Landsretten, som kan føre til store bøder og renter, der vil påløbe afhængigt af hvor lang Anfi er villig til at gå. Det er selvfølgelig meget frustrerende for alle sagsøgerne, der allerede er vundet i Domstolene i Første Instans, og Anfi bruger det selvklart også som en strategi for at sætte tvivl i folk der overvejer at gå til sag.


En anden metode, som Anfi anvender for at afværge fremtidige retssager fra utilfredse medlemmer er ved at prøve at tvinge deres medlemmer til at ændre deres kontrakter. Dette har resulteret i negative reaktioner fra medlemmerne.

Alle de juridiske problemer er meget bekymrede for Anfi's fremtid.


Vi ser nu på IFA som 50% aktionærer i Anfi koncernen. De har ikke den "gyldne andel", og dermed ingen kontrol over bestyrelsen eller virksomheden. Vi ved, at IFA har afsat millioner til en fuld overtagelse af Anfi, men er de faktisk opmærksomme på, hvad der foregår. Det er mere end sandsynligt, at Anfi ikke engang har afsløret denne sag med IFA. IFA er et offentligt selskab og er derfor ansvarlig for at videregive information til sine aktionærer. Spørgsmålet er, om deres aktionærer blevet underrettet om denne kaotiske situation?


https://www.finanzen.net/aktien/ifa_hoteltouristik-aktie


Timesharehjelpen har talt med en IFA-aktionær, og i den sidste kvartalsrapport blev der ikke nævnt de mulige millioner af € i tab. Så det ser ud til, at IFA-aktionærer også holdes i mørke.


Er IFA-aktionærerne opmærksomme på, at der er omkring 50 millioner euro i krav i øjeblikket mod Anfi?


Hvordan påvirker dette IFA, hvis de til sidst tager fuld kontrol, vil de fortsætte på samme måde eller vil de afvikle kravene på den hurtigst mulige måde?


Alt, hvad vi ved i øjeblikket, er at Anfi flytter penge rundt på deres forskellige bankkonti. for at trække tiden ud. For os virker det til at de sker med Silverpoint, ved at bruge overførsler af midler til andre dele af virksomheden bliver gjort for at skjule pengene og til sidst søge om likvidation på grund af “ problemer med pengestrømmen.


Hvis du har købt et Anfi-produkt og vil vide, om din kontrakt er i strid med spansk timeshare-lov, og vil du gerne sikre din "investering", så brug vores kontaktside. Timesharehjelpen vil hjælpe dig med at finde ud af din juridiske position og pege dig i den rigtige retning

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page