top of page

Anfi skaber overskrifter igen igen!!Velkommen til endnu en artikel omkring timeshare giganten Anfi del Mar. Den 11. august offentliggjorde den spanske avis El Diario endnu artikel vedrørende kontroversen for den menneskeskabte strand i Tauro, som er en del af Anfi del Mar Tauro Beach Projektet.


El Diario har haft adgang til en rapport omkring den økologiske påvirkning af importen af ​​sand fra VestSahara, som i henhold til FN's og EU's sanktioner er ulovlig. El Diario har fået adgang til denne rapport i henhold til regulationerne om frihed og gennemsigtighed.


Rapporten er hentet fra en undersøgelse af Biodiversity and Conservation Group, som er en del af EcoAqua University Institute of University of Las Palmas de Gran Canaria. Rapporten viser påvirkningen af et område som er klassificeret som særlig zone for bevarelse (ZEP), bedre kendt som The Marina Strip af Mogan. Det er et område på omkring 300 meter ud fra kysten som dækker et areal på ca. 30.000 hektar, og strækker sig langs den sydvestlige kyst på Gran Canaria.


Sandet har tydeligt påvirket økosystemet, da lyset reduceres drastisk pga a sandpartiklerne. Denne reduktion forårsager problemer for plantelivet, da det påvirker deres fotosyntese. Der er også bekymring for indførelsen af ​​mineraler og andet uorganisk materiale, som også har konsekvenser for zonens marineliv.


Det blev oprindeligt antaget, at de 70.000 tons sand faktisk kom fra Las Canteras Strand i Las Palmas, men som vi alle ved, blev det faktisk importeret ulovligt fra Vestsahara, tilbage i maj 2016. Dette projekt blev også startet uden den nødvendige dokumentation, licenser og tilladelser på plads, og blev derefter forfalsket af den daværende leder af Kystmyndighederne et par måneder efter arbejdet begyndte.
Jose Maria Hernandez de Leon, blev derefter afskediget og står nu over for en retssag, som statsadvokaten kræver mindst 3 års fængsel for. Se den oprindelige artikle i linket under:


https://www.laprovincia.es/gran-canaria/2017/03/24/fiscal-solicita-tres-anos-medio/921407.html


Undersøgelsen involverer også Anfi del Mar, da det er det firma, der har rettighederne til denne strand og som også er dem der arbejder med at opbygge det.


Vi vil uden tvivl se flere retsforfølgelser og muligvis nogle meget store bøder, når denne undersøgelse er afsluttet. For hele historien skal du klikke på linket nedenfor, åbne i google og bruge oversættelsesfaciliteten.Vi har også haft følgende historie fra en af ​​vores Anfi- læsere. Det viser sig, at Anfi Charge Card, som medlemmerne kan bruge til de forskellige facilliteter på Anfi ikke længere accepteres af visse barer og restauranter.

Dette betalingskort giver Anfi medlemmer mulighed for at betale for mad og drikke uden at skulle bruge kontanter eller deres egne kreditkort. De opkræves derefter ved afslutningen af ​​deres ophold på Anfi.


Det er ikke en dårlig ide, men det ser ud til, at de pågældende virksomheder ikke får deres regninger betalt af Anfi straks. Ifølge vores oplysninger skal de vente flere måneder, før de bliver betalt. Dette er naturligvis ikke godt for virksomhederne, især hvis de fleste medlemmer bruger kortet, da virksomhederne stadig deres egne regninger at betale såsom lager og de høje huslejer og lønninger. Når vi modtager mere information om dette emne, informerer vi jer.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page