top of page

Bedrageri af 1. klasse! Læsere deler deres oplevelser med Centaurus Mediations.I løbet af de seneste måneder har Timesharehjelpen varslet vores læsere om to virksomheder, Abogados Lopez og Centaurus Mediations. Først vil jeg skrive om Abogados Lopez og deres ”forretningsmodel”.


Ifølge vores læsere har de modtaget opkald fra to unavngivne personer, som ifølge dem selv er blevet udpeget til at overtage sager mod timeshare-selskaber, at klientens sag er blevet fremsat og vil blive hørt i de næste par af dage.

Disse personer informerer at de skal kontrollere visse oplysninger, inden de fremlægger sagen i retten. Hvis sagen allerede er blevet indgivet, og fremsat, ville disse oplysninger ikke allerede have været kontrolleret før?

De fortsætter med at fortælle kunden, at advokatfirmaet som kunden oprindeligt betalte for at føre sin sag, faktisk er en svindel, og derfor har Abogados Lopez nu overtaget sagen.


Inden for en dag eller to, modtager kunden endnu et telefonopkald fra en af disse personer - Denne gang med den store nyhed om, at de har vundet deres sag, og at Domstolen har tildelt dem tusindvis af euro i erstatning. Nu kommer tricket. For at få disse penge frigivet fra domstolen er der et gebyr, der skal betales. Nogle har fået at vide, at det er for domstols afgifter / skatter.Dette gebyr skal betales via bankoverførsel. Kunden modtager derefter en email med alle bankoplysninger. Kontoen står i navnet på en privatperson. Hvorfor har et såkaldt advokatfirma deres bankkonti registreret i privatpersoners navne? Meget msytisk efter min mening.


Flere af vores læsere har været i kontakt med dette såkaldte advokatfirma, og har indset, at dette er endnu et bedrageri. Når kunden efterfølgende har konfronterer disse personer med dette, bliver de meget aggressive, hæver deres stemme og fortæller kunden, at de bestemt ikke er "Bedragere", men alle andre er. Derefter lægger de røret på!


 

Det næste forretningsmodel, som vores læsere har fortalt os om, bruges til at opnå "troværdighed". Dette involverer Centaurus Mediations SL på Tenerife. Et firma, der ikke er ukendt for os, og som vi ved, er direkte knyttet til Mark Cushway og Silverpoint.


Her banker repræsentanten fra Centaurus på døren hos Silverpoint-medlemmet som befinder sig på feriestedet - i dette tilfælde Hollywood Mirage. Det var en yngre dame, som informerede vores læser om, at de var blevet "udpeget" af domstolen til at fungere som "mægler" i forbindelse med alle retssagerne som er igang mod Silverpoint.


Da den unge dame ikke kunne besvare spørgsmål, sagde hun, at hun ikke arbejdede som mægler, men handlede på deres vegne for at kontakte kunder. Hun satte derfor et møde istand med dem.


Til mødet blev de mødt af samme dame som introducerede dem til en mand ved navn John, der blev beskrevet som en "advokatfuldmægtig" og som ville forklare deres muligheder.


Klienterne spurgte derefter, hvor Centaurus havde fået deres kontaktoplysninger og information om hvor de boede, og tilsyneladende så John lidt forvirret og gentog, at det var domstolen der gav dem detaljerne. Kunden troede selvfølgelig ikke på dem og informerede John om at dette vare et klart brud på databeskyttelsesloven – da ingen domstol videregiver oplysninger uden at informere klienten først.


John hentede derefter en anden person kaldet Taz, som blev omtalt som ejeren og hans manager. Taz fortalte kunden, at domstolen havde beordret Silverpoint til at overlevere ugentlige lister over Silverpoint-kunder, som opholdt sig på resorterne.


Selvfølgelig troede vores læsere ikke på dette og informerede dem igen om, at det var et brud på databeskyttelsesloven, og at de troede, at Centaurus faktisk arbejdede direkte sammen med Silverpoint og hentede data direkte fra dem som en del af Silverpoints enterprise.


Gudskelov indså vores læsere i tide, at det de fik at vide, var ikke sandt.

Silverpoint er så desperate, at de opretter et selskab til at agere på denne måde for at snyde deres egne kunder endnu engang. Silverpoint bruger også to virksomheder i Skotland til det samme, Claims Solutions Group i Aberfeldy og Fullbrook Associates i Stirling .


Timesharehjelpen advarer alle sine læsere mod dette "pitch", som er designet til at skabe troværdighed til det firma, der kontaktede dig. Sæt spørgsmål til hvad du bliver fortalt og husk at domstolene ikke udpeger eller bestiller virksomheder til at kontakte timeshare kunder. Disse oplysninger kommer fra én kilde og kun en - Silverpoint!


Hvis du har haft en oplevelse som denne, vil Timesharehjelpen gerne høre fra dig. Det vil tjene som en god advarsel til andre. Hvis du vil have information om et firma, der har kontaktet dig eller om en virksomhed, du har fundet på internettet, så kontakt Timesharehjelpen, og vi vil pege dig i den rigtige retning.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page