top of page

Beverly Hills Clubs ejere går sammen mod Excel Hotels and Resorts.

Opdateret: 29. jan. 2022


Ejerene i Beverly Hills Club på Tenerife skrider til handling mod det problematiske hoteladministrationsfirma Excel Hotels & Resorts efter flere års misbrug hvor denne virksomhed konsekvent har undladt at give medlemmerne erklæringer, beregninger og forklaringer, men vigtigst af alt har de undladt at sende ejerene de penge, de blev lovet. 2019 var et fantastisk år for hotelindustrien, og alligevel har Excel ikke sendt ejerne den indkomst, de forventede.


Excel har derimod været fuld af dårlige undskyldninger og har forsøgt at bruge det faktum, at ONA Group købte Excel i 2019, som en undskyldning for den dårlige ledelse og manglende betaling. Den simple kendsgerning er, at de fleste af medarbejderne i Excel er de samme, og det juridiske ansvar for at betale ejere og overholde kontrakterne forbliver hos Excel – uafhængigt af, hvem der har købt aktierne i virksomheden.


En gruppe mennesker med betydelig juridisk ekspertise har lanceret et projekt for ejerne i Beverly Hills Club ( Beverly Hills Club Owners Project) for at tage kontrollen over deres resort tilbage. Projektets advokater har allerede udarbejdet og sendt registrerede anmeldelser svarende til mere end 50 lejligheder. Ejere har som hovedgrund givet besked om at de ikke ønsker at fortsætte med deres lejekontrakter og at de tilbagekalder delegeringen af ​​stemmer til Excel i ejerfællesskabet.


Hvis du ejer en lejlighed i komplekset og endnu ikke har gjort noget ved den kaotiske situation, kan du kontakte Timesharehjelpen idag og vi skal hjælpe dig.


Som svar på disse meddelelser har Excel ringet til Beverly Hills Clubs ejere og lovet, at de meget snart vil sende dem nogle "muligheder". Selskabet vil uden tvivl tilbyde en ny lejekontrakt, som formentlig vil have mange af de samme fejl som den tidligere i form af uddelegering af stemmerettigheder i ejerfællesskabet til hotellet, vildledende beregninger af lejeindtægter, mangel på information til ejerne om udgifter de skal betale m.m.

Men måske vigtigst af alt har Excel konsekvent vist, at de ikke er til at stole på, uanset hvor god en lejekontrakt kan se ud på papiret. Faktisk ville mange ejere have været glade for den lejekontrakt, de allerede har, men de har mistet al tillid til, at virksomheden kan overholde sine kontrakter.

Den eneste langsigtede løsning er, at ejerne arbejder sammen og tager kontrollen over deres eget resort tilbage. Ved at sige deres mening i ejerfællesskabet, uafhængigt af hotellet, vil ejerne endelig kunne holde administrationsselskabet til ansvar.


Husk at sammen står vi stærkere!

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page