top of page

BREAKING NEWS!!!

Anfi del Mar i problemer igen!


Ud over vores artikel om Anfi / IFAs generalforsamling som blev afholdt juli 2019 hvor det blev det afsløret, at IFA blev stillet spørgsmål vedrørende alle retssagerne mod Anfi, de mulige omkostninger for IFA og hvad det ville betyde for aktionærerne, forklarede artiklen også, hvordan IFA nægtes enhver indflydelse eller information omkring Anfi's drift af deres partner Santana Cazorla, der ejer den "Gyldne andel". I dagens artikel bringer en ny dimension til historien.


Avisen El Diario har offentliggjort, at den provinsielle anklagemyndighed i Las Palmas nu har indgivet to klager mod Anfi-koncernens virksomheder, Anfi Resorts og Anfi Sales fordi de prøver at skjule aktiver for at undgå tilbagebetaling af penge efter dom, afsagt af domstolene mod Anfi Group for de mange lovovertrædelser ved salg af deres timeshare-produkt.


Link til den fulde artikel udgivet af El Diario 26. juli 2019. (For at oversætte fra spansk skal då åbne artiklen i Google og højreklikke på artiklen og vælg Oversæt)


https://www.eldiario.es/canariasahora/tribunales/Fiscalia-denuncia-Anfi-ocultar-embargos_0_924258398.html?fbclid=IwAR2RFYXoewmBTTWBITZLZcXgTe-nSnEmsBgkz04DVFTqzrXm9czh6dqsx5Y


Den 12. juli underskrev anklagemyndigheden Elena Herra papirerne for efterforskningsproceduren, der blev igangsat i januar i Domstolen i San Bartolomé de Tirajana. Klagerne blev indgivet af to advokater Eva Guiterrez fra Canarian Legal Alliance og Miguel Rodriguez Ceballos (tidligere CLA) på vegne af deres klienter på baggrund af Anfis manglende vilje til betaling af de tilkendte beløb.


Denne proces påbegyndtes således på grund af Anfi-gruppens afvisning af at overholde og frivilligt betale som anmodet af domstolene, og derfor har retten nu krævet en liste over alle aktiver for at gøre "embargos" og beslaglægge deres aktiver.


Det påstås også, at siden 2014 til i dag er millioner af euro forsvundet fra Anfis konti, hvor saldoen nu praktisk taget er nul. Dette til trods for, at aktiviteten ved salg af timeshare hos Anfi hverken er ophørt eller faldet, præcis som anført i Anfi-koncernens årsopgørelser.Oplysningerne har afsløret, at Anfi Resorts og Anfi Sales akkumulerede mere end 13 millioner euro i salg en måned før Højesteret afgav sin første afgørelse ( Grimsbo sagen), hvori det konstateredes, at ingen kontrakt måtte sælges for perioder på mere end 50 år (lov 42 / 98). I december 2017 var disse 13 millioner € reduceret til 400.000 €, og dette tal er faldet yderligere inden for de sidste 18 måneder.


I dette konkrete tilfælde, taler vi om fem sager, hvor Anfi ikke har betalt efter dom, og nogle af disse beløb er på over 200.000 €. Dette til trods for det faktum, at der findes fordringer og dekreter, der opfordrer virksomheden til at overholde fuldbyrdelsen af ​​dom under alvorlige sanktioner for alvorlig ulydighed.


Anklagemyndigheden har anmodet om, at der indledes en foreløbig procedure ved domstolene vedrørende disse kendsgerninger, og at de juridiske repræsentanter for Anfi Sales og Anfi Resorts, medlemmer af bestyrelsens medlemmer for begge virksomheder, personer, der er ansvarlige for tjenester, undersøges som juridiske enheder og ansvarlige.


Domstolen i San Bartolome de Tirajana

En anden artikel blev også offentliggjort af El Diario den 28. juli, i denne artikel blev det annonceret, at advokater fra Canarian Legal Alliance på vegne af deres kunder har anmodet om, at en domstolsadministrator udnævnes til at føre tilsyn med Anfis regnskaber.


Ifølge El Diario stoppede Anfi den første af tre anmodninger, ved straks at acceptere og betale kunden hvad de skulle have ( over 50.000 €). I andre tilfælde har domstolen allerede indkaldt Anfi til september for at forsøge at nå til en aftale om at betale sagsøgere deres retsmæssige beløb. Hvis der ikke opnåes enighed, vil domstolen højst sandsynligt aktivere muligheden om at sætte den juridiske administrator på sagerne og samtdig sætte blokeringer på Anfis konti.Dette efterlader Anfi i en meget usikker position, da tømning af konti for at undgå betaling er en kriminel handling og kan have store konsekvenser for virksomhederne og de involverede ansvarlige personer. Der er ingen tvivl om, at domstolene tager denne sag meget alvorligt.


Link til den anden artikel offentliggjort af El Diario.


https://www.eldiario.es/canariasahora/tribunales/Anfi-Timesharing-Condenas-Justicia-Deudas_0_922158442.html


For de kunder, der endnu ikke er blevet hørt i domstolen og for dem som venter på afgørelse, er dette meget gode nyheder, da det vil føre til hurtigere udbetalinger.


Timesharehjelpen følger udviklingen meget nøje og offentliggør yderligere nyheder, når de kommer ind.


Ejer du timeshare på Anfi del Mar, og vil du gerne høre mere omkring dine muligehder for at kræve dine penge tilbage, så kontakt os idag for en gratis konsultation.


www.timesharehjelpen.com/kontakt

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page