top of page

Canarian Legal Alliance annoncerer resulaterne for året der gik.Det har været noget af et hektiskt år for advokaterne på Canarian Legal Alliance. De har for nylig meddelt deres ​​årsresultater, og det er imponerende for at sige det mildt.


De har afsluttet året med 131 Højesteretsafgørelser. Dette er aldrig før sket i spansk retshistorie. De sidste 2 afgørelser blev dikteret mod Diamond Resorts. Disse domme bekræftede de tidligere afgørelser gjort af Spaniens højesteret; at kontrakter over 50 år, flydende uger og pointsystemer samt forskudsbetaling, betalt direkte eller til en tredjepart inden for afkølingstiden, er i strid med spansk timesharelov 42/98 og 04/12.


I en anden banebrydende afgørelse fra Domstolen i Første Instans på Tenerife indrømmede Silverpoint og deres advokater, at deres "selskabsandele " faktisk er timeshare! Dette har nu åbnet vejen for mange flere kunder, der er blevet solgt disse "andele" som "investeringer" til at at indgive krav mod Silverpoint.


Dette vil resultere i, at disse kontrakter vil blive erklæret for ugyldige med krav om tilbagebetaling af alle betalte penge. (Se tidligere artikel)Her er nogle nøgletal for det sidste år:


3669 kunder

1380 aktive sager på forskellige faser i retten

679 retsmøder afholdt i 2018

516 nye krav præsenteret for de spanske domstole

327 gunstige afgørelser for deres kunder

12,3 millioner euro er tildelt alene i år 2018 til kunder

2,8 millioner euro i udbetalinger til kunder alene i 2018

728.000 euro sikret som bankgarantier til kunder

4,5 millioner euro i gang med at blive inddrevet.


Kort før årets afslutning hvor vi alle ventede på juleferie, lykkedes det Canarian Legal Alliance at vinde 10 sager til fordel for deres kunder imod følgende virksomheder:


Anfi Retten i Første Instans 26.400 €

Anfi Retten i Første Instans 55.994 €

Anfi Retten i Første Instans 9.795 €

Anfi Retten i Første Instans 12.400 €

Anfi Retten i Første Instans 12.800 €

Anfi Retten i Første Instans 18.376 €

Anfi Retten i Første Instans 39.590 €

Holiday Club Retten i Første Instans 4.500 €

Silverpoint Retten i Første Instans 5.400 €

Club la Costa Retten i Første Instans 29.768 €


Dette sikrede hele 214.590,00 € til deres kunder, og alle kontrakter blev erklæret for ugyldige.


Disse tal taler for sig selv. Intet andet advokatfirma i Spanien har nogensinde opnået noget lignende. Så til alle dem, der fortsætter med at skrive på forskellige forums, at det ikke stemmer. Du burde kontrollere dine fakta, før skriver. Disse sager kan alle verificeres gennem retsdokumenter, da de alle er offentligt tilgængelige.


Det er ingen tvivl om, at 2019 også bliver et rekordår, især nu hvor alle domstole er underlagt at følge højesterets afgørelser. Timesharehjelpen giver dig de seneste nyheder om afgørelser, når det sker.


Hvis du har brug for yderligere oplysninger om dette emne eller gerne vil vide, hvis du har en sikker og levedygtig sag, så brug vores kontakt side og Timesharehjelpen vil vende tilbage til dig.


En anden nyhed, som lige er kommet ind, handler om den igangværende sag mod  Eze Gruop Dominic O'Reilly  og  Stephanie O'Reilly  i  Birmingham Crown Court.Den 21. december var den sidste dag i Newton-høringen i sagen mod Stephanie O'Reilly, og Dominic O'Reilly som ikke var til stede, da han allerede tidligere havde kendt sig skyldig i 27 anklager for brud på forbrugerlovgivning og aggressiv salg blandt andet.


Årsagen til Newton-høringen var, at frøken O'Reilly måtte forklare, hvorfor hun kendte sig skyldig i bedrageri, men ikke som krævet. Forsvaret hævdede, at Eze Group havde ansat en juridisk rådgiver for at sikre, at de var i overensstemmelse med britisk lovgivning, og at dette råd var forkert, hvilket i sidste ende førte til vildledelse af produktet.


Dette argument blev kraftigt afvist af anklagemyndigheden, som også kunne fremlægge dokumentation, der afviste argumentet. Dette blev accepteret af retten, og den 11. januar 2019 er der blevet fastsat dato for dom. Vi vil bringe dig denne nyhed, når det sker.


Hvis du har kommentarer til denne eller en anden artikel, kan du bruge vores kontaktside, Timesharehjelpen bifalder dine kommentarer.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page