top of page

Centaurus Mediations & Silverpoint – hvad er deres forhold???

Centaurus Mediations SL, CIF: B76750868 med adresse i C / Santa Rosa 1- Edificio Royal Palm, Lokale 3, Arona 38640, Tenerife, er ikke et nyt firma for os. Vi skrev om dem første gang tilbage i januar.


Den navngivne virksomhedsadministrator er en såkaldt Caroline Hibbery, som også er administrator for flere andre virksomheder. Det er ikke usædvanligt at disse virksomheder bruger personer til at beskytte de faktiske ansvarlige bag.

I februar blev det klart, at Centaurus Mediations SL er en af de virksomheder, der er oprettet af Mark Cushway og Silverpoint. Det var omkring samme tid, at Silverpoint lukkede alle deres salgsdæk og deres medarbejderne mistede deres "job". (Ikke alle selvfølgelig, da de skulle ansættes i de nye virksomheder).


Centaurus begyndte at kontakte Silverpoints medlemmer. Forskellen fra andre virksomheder er, at de vidste alt om kundernes medlemskab, inklusiv om de havde startet retssag og vundet!Så hvad fortæller Centaurus disse kunder?


Under opkaldet fortæller repræsentanten, at selvom Silverpoint har tabt sagerne i domstolen, vil ingen penge blive udbetalt. Den eneste måde at annullere kontrakten på og få noget tilbage er at gå igennem Centaurus.


Silverpoint, der i første omgang solgte de ulovlige kontrakter, kontakter nu deres egne kunder, under et nyt navn, for at hjælpe dem med at komme ud af deres timeshare!Timesharehjelpen er blevet kontaktet af læsere som har modtaget disse opkald. Mange af disse har endda sagt, at de har sager, der venter på at blive hørt ved retten.


Vi ved fra erfaring at medlemmers data ofte bliver gemt af salgspersonalet som en form for forsikring i tilfælde af afskedigelse, men disse ”lister” indeholder normalt kun navne og telefonnumre. Den information, som Centaurus har, er stort set hele kundens købs historie.


Dette fører til en konklusion og det er at de bruger SILVERPOINTS MEDLEMS DATABASE!

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page