top of page

Club La Costa - Aggresivt salg på Tenerife.

Endnu en upartisk anmeldelse på Tripadvisor blev udgivet den 10. maj 2016, og beskriver faldgruberne for at acceptere et for godt til at være sandt tilbud.

"Josephine " fra Hampshire i England skrev, at hun modtog et telefonopkald, der gav hende en ferie for kun 99 £ til Tenerife. Det eneste de skulle acceptere for at få dette tilbud var at bruge en formiddag eller eftermiddag for at deltage i en præsentation.


Desværre gjorde Josephine ikke sine baggrunds efterforskninger inden hun tog den impulsive beslutning at underskrive en timeshare kontrakt med virksomheden som stod bag tilbuddet - Resort Development Organization, RDO, og Club La Costa World Resorts & Hoteller, også kendt som CLC.

Da hun ankom til Tenerife blev hun modtaget af en Club La Costa-repræsentant, Paul, kl. 09:00 som tog dem med til en af resortets restauranter for en kop kaffe. De blev derefter mødt af en salgsrepræsentant og taget videre til hovedkontoret hvor hun blev udsat for aggresivt salg.


Josephines egne noter;


Vi blev forspejlet 999 € om året vedligeholdelsesafgift, derudover 125 € for at få tilgang til flere forskellige resorts, derefter 75 € Hvis vi ønskede at bruge deres hotel partnere m.m.

Dette var uden at vi havde accepteret at købe noget som helst. Klokken var nu 13.30 og vi havde fået nok. Morgenen var væk, og vi havde stadig 3 typer boliger som vi skulle se på efterfulgt af yderligere diskussioner omkring køb og salg.

Jeg nægtede ganske enkelt at fortsætte. Det var der truslerne begyndte at komme. Jeg havde accepteret og signeret en kontrakt som gjorde at jeg skulle være der til hele præsentationen, hvorefter de sagde til mig at det stadig var formiddag i Spanien.

Efter min egen opfattelse slutter morgenen klokken 12, og der havde jeg allerede været der 90 minutter mere, end jeg oprindeligt havde aftalt, men nej. Tiden startede først kl. 11, fordi vi havde været ude og få kaffe på forhånd. Vi forstod hurtigt at dette produkt ikke var noget for, men de trude os med at opkræve fuld pris for vores ”billige ferie” hvis ikke vi blev til seancen var slut. Min mand var meget bekymret over, at vi ville blive opkrævet fuld pris for ferien, så vi accepterede modvilligt at spilde endnu mere af vores tid.


Dette er en klassisk timeshare taktik. Efter at have brugt omkring 4,5 timer med CLC, blev vi stadig truet med at vi måtte betale den fulde pris for deres "salgsfremmende" billige indkvartering, selv efter de havde gjort det klart, at de ikke havde nogen interesse for produktet eller pris.


Josephine tilføjer;

Hvis du selv gør lidt forskning på trods af alle de verbale forsikringer som sælgeren kommer med, er det meget svært – hvis ikke umuligt at komme ud af disse kontrakter, selv om CLC World har tabt flere retssager og har måttet betale penge tilbage til forbrugeren.


Det virker også til at være svært at få holdt ferie med brug af point, og du skal betale endnu flere penge hver gang.


Alt i alt havde vi det godt, men jeg vil ikke tilbage til dette eller noget anden CLC resort, selvom det ville være gratis med fly og overførsler betalt.


Denne TripAdvisor post fremhæver kun vigtigheden af ​​at gøre sine egne efterforskninger, og selvom ferien er gratis, er det ikke nødvendigvis værd på grund af stress tidssplid og tab af penge.

Tripadvisor


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page