top of page

Club La Costa betaler sagsøger for ulovligt solgt timeshare.


I dag skriver Timesharehjelpen om et britisk par, der købte et fraktionelt ejerskab med Club La Costa tilbage i 2012. Denne familie har netop modtaget 16.076,75 € efter at have stævnet CLC ved den spanske domstol. Dette er endnu et nederlag for timeshare-industrien, som har tabt utroligt mange sager over de sidste par år.


Som mange andre par troede Hr. & Fru Bradshaw, at de købte en "brøkdel af en ejendom", som derefter ville blive solgt tilbage til Club La Costa efter 19 år med et væsentligt afkast. Ganske kort skulle det være en sund investering. Desværre fandt de til sidst ud af, at dette ikke var tilfældet. Fru Bradshaw sagde:


”Da vi fandt ud af, hvad de havde fortalt os, ikke sandt, følte vi os ført bag lyset, samtidig med at vi opdagede, at "ejerskabet" var usalgbart, da der ikke eksisterede noget videresalgsmarked.”


Det faktum, at der ikke er noget videresalgsmarked, ledte til andre problemer som mange andre timeshareejere står overfor, og Hr. & Fru Bradshaw følte nu, at deres forpligtelser ved dette timeshare-køb blev endnu større:


- Stigning af vedligeholdsafgiften var meget højere end inflationen


- At booke ferie var altid et problem, og de måtte gå på kompromis for at få datoer, placering og valg af resort,


- Hver gang de bookede ferie var der et reservationsgebyr


- Hver gang de ferierede med CLC, ville de lige efter ankomsten blive kontaktet af aggresive sælgere, for at få dem til at deltage i en salgspresentation, der altid var meget pressende og skræmmende.


Dette er almindelige klager fra de mange ejere, der har kontaktet Timesharehjelpen, uanset hvilken timeshare de har købt.


Hr. Og fru Bradshaw med deres check fra CLC

I 2016 havde Hr. & Fru Bradshaw fået nok, og i august 2016 mødtes de med en advokat for at påbegynde en retssag mod Paradise Trading SL, som var salgs- og marketingafdelingen for Club La Costa World. Paradise Trading SL tilhørte Club La Costa World sammen med mange andre virksomheder, der var involveret i salg af timeshare.


Grundlaget for deres sag var, at kontrakten ikke specificerede nogen slutdato, noget som er lovpligtigt i henhold til spansk lov 42/98. Der var heller ingen registrering for indkvartering i ejendomsregistret. Et andet lovpligtigt krav i spansk lov.


Sagen blev behandlet i begyndelsen af ​​2017 ved domstolen på Costa del Sol. I en sidste kommentar sagde Hr. & Fru Bradshaw:


”Vi modtog 16.076 € lige inden jul....Dette var som en stor sten der blev taget væk fra vores skuldre, og nu behøver vi ikke at bekymre os om, at familien er pålagt uønskede timeshare-regninger i fremtiden. Vi takker oprigtigt vores advokat for deres indsats.”


Følg nedenstående link for hele historien.


http://r.smtp.ecc-eu.com/tr/cl/mMlybnyJHQxssqLnzW0hFZkl2cOUNvmeZlvq3YBp99yoe2c_wAj_DRpa7m4P_AGidOj9LzCLJquBpVbyqj9BrV-b3XLe55yyPQy0_Hs8eFJZmoTGxRj_eh9dA_OTfPJe8jvG0L4fqeocF2XopoFC5WgEznYRKIBPtU47eeeuetizL45IWve1zRAQVweLIYK_s2RPvQXsmWUo65iKB6hcTaDvKrFlUcAoSneaZl_tyYvgVTpbhm1hM5E0Y3dcmjpfE_qEwx_H077vaAix2kZAzAQ-9eIHpOFAxwDcYpEKaTSiGI10f78P0L6cPnSsPKXthtpQA87EqDi7Jn9j0ujjcsn9pp5BcBgIUHLB5Uj6MW_8N-7YwDWrysxOl48yn-VB0Bm_CjbG3WsCtWbSu_OivJdCVWS1d11SnDq8OUu94W_t_1Ap7xH9V2J-JmWRJSRYe6urqf76ywGnJLya1afh8zFQ-5rVboOIAcXErNahMBYGyHAoI0EqCJSQ-WWNFgyyGkdEt9H2p64Nm987YXobBFyq09h0qCpQDeZ9VIsnzWpjeGUkDO0K3hzF1BWRFLHRCgbm3x2f5OVA_DAD1dbxi39YyvK5uNdDNA


Endnu en gang ser vi, at domstolene håndhæver de strenge spanske timeshare-love, og takket være indsatsen fra advokaterne er endnu et lykkeligt par endelig sluppet ud af deres timesharemareridt og hæfter ikke længere for de stadigt stigende vedligeholdelsesgebyrer år efter år.


Hvis du gerne vil vide, om din timeshare-kontrakt er ulovlig i henhold til spansk lov, kan du bruge vores kontaktside, og Timesharehjelpen vender tilbage til dig.
gif

Seneste blogindlæg

Se alle

1 commentaire


salmon4442
02 sept. 2020

Vil du gerne gøre din profil offentlig?

Når din profil bliver offentlig, kan du følge medlemmer, chatte med dem, skrive kommentarer, synes godt om indlæg & mere.

J'aime
bottom of page