Club Paradiso / Silverpoint Vacation - Sidste nyt.


Timesharehjelpen har de seneste par måneder rapporteret om den negative udvikling i Club Paradiso og Paramount. For et par måneder siden skrev vi om Alex Lawson fra Alvarez & Marsal og hvordan han blev administrator af Club Paradiso Ltd. og hans metoder om at afvikle virksomheden/ klubben.


Tidligere på året skrev vi om alle de reservationer der blev foretaget af medlemmer og som ikke blev overholdt. Hovedårsagen til at disse reservationer ikke blev gennemført var at Excel Hotels & Resorts ikke modtog betaling for disse reservationer. Rigtig mange medlemmer ankom derfor til Paramount og Club Paradiso, og til deres store overraskelse fandt de ud af at klubberne var lukket, og de ikke havde noget sted at bo, med mindre de betalte et betydeligt beløb for et nyt ophold som allerede var betalt.


https://www.timesharehjelpen.com/post/club-paradiso---paramount-p%C3%A5-tenerife-er-lukket


Det underlige er, at alle de virksomheder der er involveret i dette, er en del af den samme gruppe virksomheder, som Alex Lawson er administrator for, og som han er blevet sat ansvarlg for at likvidere. Han er også den udnævnte likvidator af Limora Group, moderselskabet bag Silverpoint, Excel Resorts og en række andre.I det seneste brev til medlemmerne forsøger Alex Lawson nu at forklare, hvad der foregår. Han begynder brevet med en dårlig undskyldning om at der har været " En minimering af antal udbydere for indkvartering”, hvilket har ført til at det har været nødvendigt at suspendere alle nye bookinger fra juni 2019.


Derefter fortsætter han med at forklare, at ”virksomheden” har arbejdet hårdt på at ære ”eksisterende 2019-reservationer så vidt muligt.” Desværre for de fleste medlemmer har de været nødt til at træffe alternative arrangementer.

Brevet fortsætter med at oplyse medlemmerne om, atmed tanke på de problemer, som Club Paradiso står overfor, er de ikke i stand til at bekræfte nogen bookinger i hele 2020. Hans råd er at kontakte feriestedet for at få bekræftet, om reservationen stadig er gyldig, og samtidig arrangere "betaling" for indkvarteringen eller "bekræfte aflysning." Det næste afsnit, der er understreget med fed skrift, fortsætter han med at sige:


”For at undgå tvivl skal du være opmærksom på, at i tilfælde af bookinger for kalenderåret 2020, uanset om de tidligere er bekræftet eller ubekræftet af Club Paradiso, er Club Paradiso ikke i stand til at opretholde disse bookinger og er ikke i stand til at hjælpe med betaling eller indkøb af alternativ indkvartering med hensyn til samme. Dette gælder for bookinger, der er foretaget i (eller før) 2019 for kalenderåret 2020 (og derefter). ”


Det er meget let at tolke. Medlemmet får ingenting uanset om de har betalt for deres ophold eller ej. Læs brevet i linket under:


https://static.wixstatic.com/ugd/218a83_c59b3b2c5b004c809799c8c7f90b872d.pdf


Lawson fortsætter derefter med at sige, at ejendommen The Paramount "aldrig var ejet af klubben" den blev kun stillet til rådighed for medlemmerne gennem en lejekontrakt og at virksomheden Club Paradiso ikke var en direkte partner dertil.


Igen beskylder han ”ubetalte lejekontrakter” som grunden til, at Paramount ”ikke var i stand til at fungere normalt” og dette resulterede i, at de måtte nægte medlemmerne adgang.


Lawson forklarer derefter, at de tidligere ejere af Paramount (hvem end det så måtte være) blev enige om at sælge, og ejendommen er nu under nyt ejerskab. Han påpeger også, at Club Paradiso ikke var direkte involveret i salget og derfor ikke er i stand til at give nogen oplysninger om salget eller fremtiden for The Paramount!


I betragtning af, at Lawson er involveret i likvidationen af ​​størstedelen af selskaberne i Limora Group, og at de alle sammen er sammenkoblet, virker det meget underligt, at han hævder, at han ikke ved, hvad der foregår!


Så for at opsummere, lukker Alexander Lawson Club Paradiso og The Paramount, og opkræver ubetalte gebyrer, og samtidig bruger han dette som en begrundelse for deres medlemmer / investorer til at forsvare hvorfor ejendommene er lukket.


Bygningen sælges derefter til et ejendomsselskab på Tenerife, der nu sælger lejlighederne som individuelle enheder. Hvorfor gives pengene fra disse salg ikke til investorerne i henhold til deres kontrakter? Han er også overbevist om, at ingen vil indlede juridiske handlinger, men bare vil acceptere situationen og miste alt, hvad de har betalt for. På en eller anden måde kan Timesharehjelpen ikke se dette ske.


Det bliver mere og mere tydeligt, at hele strukturen, som Silverpoint er en del af, bare er een stor kriminel virksomhed som betemt ikke er til fordel for kreditorer eller klubbmedlemmer selv. Lawsons handlinger styres af hans arbejdsgivere, (UBO's, de ultimative gavnlige ejere), Trotta-familien, som alle er bosiddende i USA. (Se linket nedenfor for at få den fulde historie og årsagerne til likvidationerne).


Timesharehjelpen har også hørt, at statsadvokatkontoret på Tenerife har inkluderet Alex Lawson i deres straffemæssige efterforskning. Vi kommer med mere information om dette, når det er bekræftet.


Hvad Timesharehjelpen kan afsløre på dette tidspunkt er, at et spansk advokatfirma allerede er igang med dette for at sikre deres kunders interesse. Kan du gætte hvilket advokatfirma, Ja, Canarian Legal Alliance.


Hvis du er medlem af Club Paradiso og gerne vil vide mere omkring dine juridiske muligheder eller skulle du ønske yderligere oplysninger, kan du enten bruge kontaktsiden på Timesharehjelpen. Link til den seksdelte historie om likvidation:


https://www.timesharehjelpen.com/post/sanheden-omkring-silverpoint-vacation-6-del


Sammen står vi stærkere!

Seneste blogindlæg

Se alle