top of page

Diamond Resort i problemer igen! Ny forbruger advarsel.Det ser ud til at Diamond Resort International endnu engang har fået en retssag på nakken. Kravet blev indgivet af virksomheden Labaton Sucharow LLP den 23. juli 2018 på vegne af deres kunder.


Endnu engang er dette et akkummulleret søgsmål, og familier, der måtte blive berørt, bliver inviteret til at modtage yderligere oplysninger via nedenstående hjemmeside www.labaton.com (Se link nedenfor).


https://globenewswire.com/news-release/2018/07/25/1542302/0/en/Labaton-Sucharow-LLP-Files-Securities-Class-Action-Lawsuit-on-Behalf-of-Diamond-Resorts- International-Inc-Investors.html


Timesharehjelpen vil også gerne informere vores læsere om endnu en mistænkelig virksomhed kaldet Martinez Notarias ledet af en dame kaldet Victoria Holmes. Hun kontakter forbrugere, der tidligere har haft kontakt med vores "gamle venner" Ramirez & Ramirez. Hun hævder at de kan hjælpe med at få kompensation for det forbrugeren betalte til Ramirez & Ramirez. Det bekymrende aspekt er, at hun ved præcis, hvor meget der blev betalt, hvilket kun kan betyde, at hun enten arbejder med Ramirez & Ramirez eller har formået at få fat i alle deres gamle optegnelser af kunder. Vi tror faktisk, at hun arbejder direkte sammen med Ramirez & Ramirez.


Hun sender en formular ud til interesserede ikke-spanske beboere, som downloades direkte fra internettet. Når formularen er udfyldt, skal den derefter faxes tilbage til Martinez Notarias for at komme videre med kompensationsprocessen. Virksomheden har ingen hjemmeside, men der er en e-mail Martineznotarias@gmail.com. Dette er en gratis normal Gmail, og de telefonnumre der bruges er:


(+34) 603208693 spansk mobilnummer


Fax: 070 1197 2107 Koden 070 er til et personligt nummer.


Personlige numre tillader en person eller virksomheder at bruge et enkelt telefonnummer og derefter omdirigere deres indkommende opkald til forskellige steder. 070 numre kan også bruges som midlertidige telefonnumre. For eksempel kan en person, der er ved at sælge en bil gennem klassificerede annoncer, oprette et 070-nummer for at modtage henvendelser, for så at deaktivere nummeret efter, at bilen er blevet solgt, i stedet for at offentliggøre deres rigtige hjem- eller mobilnummer. Dette er bestemt ikke et godt tegn!


En anden ny "falsk" advokat er også blevet noteret, Carlos Rihom Igraum, med hjemmesiden:


http://procuradores-igraim.com


Webstedet blev registreret så sent som den 25. juni 2018, så det er kun lidt over en måned gammel, men ifølge hjemmesiden blev de etableret i 1973 og har over 40 års erfaring. Den e-mail, de bruger, er procuradores-igraim@europe.com, Denne mail er ikke er linket til hjemmesiden, men er igen en gratis e-mail-udbyder som gmail eller yahoo.


Den adresse, de opgiver er Calle Yamun 23, Edif. Ifuami, Oficina 328D, 38009 Santa Cruz, Tenerife. Men når du tjekker denne adresse på google maps, så kommer der intet resultat op!Det ser ud til, at denne "Prokurator" også er en del af Legalidades Abogados setuppet, (Litigious Abogados familie). Husk, at medmindre du allerede har påbegyndt en retssag, vil ethvert opkald du modtager for at fortælle dig, at din timeshare-virksomhed er ved at blive taget til retten, og du er berrettiget til stor erstatning, være løgn. De er kun ude efter dine penge, så pas på og gør dit hjemmearbejde inden du indgår nogen aftaler.

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page