top of page

Diamond Resorts

Diamond Resorts International

 

Diamond Resorts International (DRI) tidligere Grand Vacation Club og Sunterra er en timeshare virksomhed som sælger timeshare i 89 forvaltede resorts og 163 tilknyttede resorts. DRIs globale hovedkvarter ligger i Charleston Blvd. Las Vegas, Nevada, og hævder at de har mere end 490.000 ejere og medlemmer.


Hovedkontoret for det Europæiske marked er baseret i England som hævder at have omkring 70.000 medlemmer i hele Europa.


De årlige gebyrer er næsten 3 gange højere end branchens gennemsnit et gennemsnit, der allerede er udkonkurreret i forhold til tilsvarende lejepriser via almindelige bookingsider. En årsag til stor bekymring for DRIs medlemmer.


Diamond har i nogen tid konverteret medlemmer med ugemedlemskab til deres pointsystem, mod en betydelig betaling selvfølgelig - fordi de mener, at det gør det muligt for Diamond at frigive resorterne fra medlemmerne, så de til sidst kan blive solgt på ejendomsmarkedet.


Omkring 30.000 af DRI medlemmer har stoppet med at betale de årlige gebyrer på trods af trusler om retssager fra Diamond og deres gældssamlere Daniels Silverman, der bruger aggressive og skræmmende taktikker.


Årsregnskabet for 2011 af det øverste selskab i Europa Diamond Resorts (Holdings) Ltd - viser at der skyldes 52,6 mio. £ af ejere, der har stoppet med at betale de årlige afgifter. DRI generere nu omkring en fjerdedel af deres indkomst fra almindelig udlejning og ikke timeshare. DRI har ikke haft overskud siden 2004, og de er insolvent til et beløb på 26 millioner €

Nogle sætter spørgsmålstegn ved hvorfor virksomheden fortsætter med at handle!


Derudover siger de, at de driver fire krydstogtskibe gennem DRI timeshare-udvekslingsprogram.


Under ledelse af Mr.Cloobeck skiftede Diamond Resorts deres strategier for at genoprette tilliden i forbindelse med salg af deres specifikke produkter og forbruger venlighed. Det hævdes, at DRI har lavet en reform med innovationer og ændringer, der gavner både virksomheden og deres medlemmer.
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page