top of page

Dommerene er enige. Der er ikke længere behov for at afholde retssag!Endnu engang har Anfi del Mar måtte stå skoleret! Domstolen i San Bartolome de Tirajana tvang i denne uge Anfi til at tilbagebetale henholdsvis 48.735,82 € og 16.222.68 € for ulovligt solgte kontrakter. På bare 2 dage er Anfi blevet tvunget til at udbetale hele 184.650,14 €!


Samme dag som Anfi betalte denne svimlende sum, udstedte Tingretten i San Bartolome de Tirajana en dom mod Anfi, samtidig med at Domstolen på Tenerife dømte i to sager mod Silverpoint Vacations. I alt er der blevet tilkendt hele 215.000 €. Alle kontrakterne blev erklæret ugyldige, og alle kunderne fik tilkendt det dobbelte af det indbetalte depositum, hvilket er i strid med lov 42/98 artikel 11 som forbyder nogen form for betalinger under afkølingsperioden.


"Lov 42/98 Artikel 11. Forbud mod forskudsbetaling.


1. Forskudsbetalinger fra køber til overdrager inden fristen for udøvelse af muligheden for at trække sig tilbage, eller mens køberen har mulighed for at opsige kontrakten som nævnt i den foregående artikel, er forbudt. Parterne kan imidlertid oprette aftaler og betingelser, som de finder passende for at sikre betaling af udskudt pris, forudsat at de ikke strider mod forbuddet og ikke medfører, at overdrageren modtager kompensation i tilfælde af udøvelse af nævnte beføjelse til at trække sig tilbage, enten direkte eller indirekte.


2. Hvis køberen har foretaget en hvilken som helst forskudsbetaling til overdrageren, kan de til enhver tid kræve tilbagebetaling af det dobbelte beløb af de nævnte betalinger og kan vælge mellem opsigelse af kontrakten inden for tre måneder efter at have indgået det samme og eller kræve opfyldelse af alle dets betingelser."


I et andet tilfælde, der blev studeret den 15. september besluttede dommeren ved Tingretten nr. 5 i Arona, at der ikke var behov for at afholde retssag, da det er et civilt søgsmål og dermed udelukkende er bevismaterialet som skal studeres.


Den 19. september blev dommen udstedt blot 4 dage efter, og kontrakten med Silverpoint blev erklæret ugyldig, og kunden blev tildelt mere end 23.000 €.


Gode ​​nyheder kom også fra Tingretten i Maspalomas. Dommer nummer 3, havde flere indledende retsmøder i denne måned, og han besluttede også i alle sagerne at der ikke er behov for at afholde restmødet, da det igen er et spørgsmål om at studere bevismaterialet og der derfor ikke er behov for hverken kunden eller resortets udsagn. Han vil dømme direkte i alle sagerne.


Det betyder nu, at dommer nummer 1, 3 og 4 i San Bartolome de Tirajana samt dommer nummer 5 ved tingretten i Arona ikke længere fører fuld retssag. Det er selvfølgelig gode nyheder for kunderne, da det fremskynder retsprocessen.


Alle disse sager blev bragt på vegne af kunder fra advokater Canarian Legal Alliance, og Timesharehjelpen lykønsker advokaterne og deres kunder med disse flotte resultater.
En af vores læsere kontaktede Timesharehjelpen for at informere os om, at en ex-salgsrepræsentant fra Silverpoint havde kontaktet ham for at hjælpe dem ud af deres Silverpoint- kontrakt og opnå kompensation. Hvordan vidste vores læser, at han var en salgsrepræsentant. Simpelt! Det var den samme person som solgte dem Silverpoint produktet til at starte med! Repræsentanten oplyste, at han ringede fra Harlow Consultants SL.Det bekymrende er, at vi allerede ved fra andre læsere, at disse virksomheder ringer til Silverpoint- ejere for at "hjælpe" dem ud af deres kontrakter. Vi ved også, at Silverpoint har indgået ordninger med disse virksomheder for at annullere kontrakterne. Der er ingen tvivl om at de arbejder med data fra Silverpoint egne databaser, og at hele formålet med dette, er at få disse kontrakter annulleret, så ejerene ikke længere har mulighed for at gå til sag.


Pas nu på inden du engagerer juridisk bistand og gør dit hjemmearbejde! Hvis du er blevet kontaktet af en virksomhed som vil hjælpe dig ud af dine kontrakter og er du er i tvivl om det er en legitim virksomhed, så vil Timesharehjelpen gerne hjælpe med at lede dig i den rigtige retning.Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page