top of page

Ejer du Timeshare i Spanien? Så er det tid til at kræve dine penge tilbagebetalt!


Dette er ihvertfald hvad Spansk Højesteret har dikteret i mere end 132 afgørelser.


Spansk Højesteret har konsekvent fastslået igennem de sidste 4 år, at timeshare-kontrakter signeret i Spanien efter den 05/01/1999 med følgende kriterier skal betragtes som ulovlige med refundering af dine penge:


Flydende uger eller pointsystemer. Livstidskontrakter (alle timeshare kontrakter skal vare mellem tre og maksimalt 50 år) Forskudsbetalinger og anderkendelse af gæld foretaget inden for de første 14 dage efter underskrivelsen (dette forlænges til en tre måneders periode, hvis der er andre ulovlige punkter i kontrakten, der skal revideres).Er du kvalificeret til et timeshare krav?


Hvis din timesharekontrakt indeholder et eller flere af ​​følgende scenarier, er det nok til at gøre krav på annullering og / eller kompensation.


- Hvis du har underskrevet din timesharekontrakt efter 5. januar 1999

- Kontrakten varer mere end 50 år

- Hvis du har foretaget betalinger indenfor de første 14 dage efter underskrivelsen af ​​kontrakt.

- Hvis din kontrakt indeholder flydende uger eller point

- Hvis du finansierede købet internt med resortet


I en branche, der er fuld af bekymringer og bedrag, forstår vi behovet for at komme i kontakt med et firma, som du kan stole på.


Og tillid er netop det vi kan give dig. Kig på vores blog for at få et klart og omfattende billede af, hvem vi er og hvad vi repræsenterer.


Med et team, der har mange års erfaring hjælper Timesharehjelpen timeshare-ejere, der ønsker at retsforfølge erstatningskrav for deres ulovligt solgte timeshareprodukt.


Juridisk evaluering


Processen starter altid med en juridisk vurdering foretaget af en kvalificeret advokat med stor erfaring indefor timesharesøgsmål. Denne evaluering er gratis og uforpligtigende, og han eller hun vil vurdere levedygtigheden af ​​dit potentielle krav.

For at evaluere dette, er advokaten nødt til at gennemgå kopier af alt relevant papirarbejde sammen med andre nødvendige spørgsmål. Viser det sig efterfølgende at der er base for et krav ved domstolen, vil du få helt konkret besked på hvor meget du er berettiget til at få refunderet og hvad det vil koste dig.


Søgsmålet

Skulle du efter at have modtaget vurderingen ønske at fortsætte og starte søgsmålet op, vil advokaten sende dig vilkårene for service, krav og omkostninger.


Kontakt os i dag for at finde ud af om du kvalificerer dig til at gøre krav på dine penge for ulovligt solgt timeshare og sæt en stopper for at betale de dyre vedligeholdelsesafgifter for evigt.


Vores email adresse er info@timesharehjelpen.com


Vent ikke længere, tag skridtet og bliv en del af vores success. Sammen står vi stærkere!

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page