top of page

Endelig fredag - Endnu en forbrugeradvarsel!!i dag offentliggør vi endnu en forbrugeradvarsel.


Denne advarsel er henledt på endnu et bedragerisk videresalgsfirma af timeshare, som vi netop er blevet informeret om af en af vores læsere.

Virksomheden arbjeder under navnet Mundo Tours Viajes SAC med adresse i Calle Serrano 78, 28006 Madrid i Spanien, Tlf .: +34603108836 ( et spansk mobilnummer) og fax: +34 917693079. E-mail-adressen er mundotoursviajes@europe.com som er oprettet af en e-mail-udbyder som hotmail eller yahoo og er ikke knyttet til nogen firmas hjemmeside. Ingen af ​​registreringsnumrene vises på noget spansk register og er dermed falske: Licencia SA 253797 / ES, Registro Mercantil 679-369-GOY-98.


Der eksistere en ægte virksomhed der hedder Mundo Tours SAC, men den er registreret i Lima, i Peru og er et ægte rejseselskab som igenting har med denne industri at gøre i Spanien. Papirarbejdet, der sendes til kunden, har til og med logoet på det ægte firma, herunder firmaets navn som det fremgår af den ægte virksomheds hjemmeside. Igen ser vi en svigagtig forretning, som ved hjælp af navnet på et ægte firma prøver at give en vis troværdighed, når du søger på internettet. Dette er et knep, der har været brugt i mange år.Ifølge de oplysninger vi har fået af vores læser, fortæller de timeshare-ejeren, at de har en køber til deres timeshare. Denne køber som til og med bliver nævnt med navn har umiddelbart tilbudt et betydeligt beløb på hele 27.000 € og garantere salget! Det eneste der skal gøres for at få salget gennemført er at signere alle de juridiske papirer og overføre en sum penge. For vores læser beløb dette sig til 2.900 € som skulle betales på forhånd!


Husk, for så vidt angår videresalg af timeshare, så eksistere dette marked egentlig ikke. Timeshare bliver aldrig solgt for de høje beløb, som disse selskaber siger til dig, fordi der ikke er nogen "garanterede" købere. Bare se på Ebay. Der kan folk ikke engang give dem væk gratis, selvom det er faste uger og billige på administrationsgebyrer!


Vi har også modtaget et par mails fra læsere, der har stillet spørgsmål vedrørende virksomheden The Timeshare association. Det er endnu en virksomhed, der forsøger at narre ejere, ved at give udtryk for at de er ægte og er bekymrede for ejere. De har alle stillet det samme spørgsmål, og det er omkring deres logo. Der har forvirret dem gevaldigt: ” Vi troede Tiemshare Association var en del af TATOC, og de eksistere ikke længere. Er Timeshare Association den samme virksomhed??


Svar et er meget enkelt. NEJ! De har ikke noget med den tidligere organisation TATOC at gøre. De har direkte kapret navnet og logoet, og denne virksomhed har ingen andre end selveste David Cox fra TESS involveret.


Hvordan ved vi, at det er David Cox der står bag? De fortæller det på hjemmesiden. Bare læse nyhederne hvor det er umiskendeligt Coxs skrift, fuld af grammatiske fejl, holdninger der ikke giver mening, og hans sædvanlige meninger mod alt og alle.


Det eneste problem er, at de navne, der står som ansvarlige for denne hjemmeside, er dem der står i skydebanen, når det kommer til folk der tager sagen til retten. De er "firmaet", og derfor vil de være ansvarlige. Er de egentlig klar over, hvad de har rodet sig ud i?

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page