top of page

Endnu en inkarnation af falske advokater på Tenerife.Tja, det tog ikke lang tid for endnu en inkarnation af familien Litigious Abogados at komme op med endnu et nyt "advokatfirma". Denne gang kalder de sig for La Litigacion Española, med hjemmesiden:Virksomheden blev registreret den 2. november 2018, så det er kun 25 dage gammelt, og ud fra virksomhedsregistret udløber det den 2. november 2019, så der er kun betalt for et år!


Som sædvanlig er registranten gemt bag af en beskyttelse af personlige oplysninger via GoDaddy. Dette i sig selv er et tegn på "bedrageri".


Ifølge hjemmesiden blev firmaet grundlagt fredag ​​den 2. oktober 1992, igen meget præcist, af Juan Folanta Hadorso. De hævder at være et juridisk registreret spansk selskab med CIF nummer A25891623. Der findes ikke noget firma i det spanske virksomhedsregister under dette navn, og CIF-nummeret er også falsk.

Adressen er en, som vi tidligere har set på flere andre inkarnationer:


4, Calle de San. Francisco, 4P, Santa Cruz de Tenerife, 38001-38002, España


Og deres telefonnumre er:


Freephone: 0800 862 0194

Santa Cruz: 0034 822 250 524

Med e-mail adresserne:Igen er disse emailadresser gratis e-mail-udbydere.


Webstedet viser igen mange officielle logoer til de mange Colegios de Abogados ( advokatsamfund) og forskellige andre officielle foreninger. De viser også fotografier af deres såkaldte advokater:

Juan Folanta Hadorso, grundlæggeren, som faktisk er Jean-Pierre Mignard fra Lysias Partners baseret i Frankrig (se link)
På kontaktsiden er der også et billede af en anden ung dame, der sandsynligvis er kontaktpersonen til adminstration:
Vi er stadig i gang med at identificere de andre afbildede "advokater".


Et andet navn, der er dukker op er Alberto Nalgata Solatez, som er fra Departmento De Reclamaciones eller opkrævningsafdelingen.


Salgsargumentet er det samme som altid; Din timeshare-virksomhed skal i retten meget snart, du har en sikker sag og kan være en del af dette. Men for blive del af kravet skal der betales et gebyr, der skal betales direkte til en navngivet person og en personlig bankkonto.


Derefter vil du blive informeret om, at direktøren for din timeshare-virksomhed har kendt sig skyldig i alle anklager, og du har fået tildelt en betydelig sum penge. Fantastisk, en tidlig julegave, desværre skal du først betale en form for "afgift" for at få disse penge frigivet, og det vil være omkring 20% ​​af det tildelte beløb.


Dette vil blive understøttet med meget overbevisende retsdokumenter sammen med nok en kopi af den check, der er udfærdiget i dit navn. Når konvolutten ankommer til din adresse, vil den være åben, og tjekken mangler.


Så ud af det blå vil et andet firma kontakte dig og fortælle dig, at checken blev stjålet af en udenlandsk bande, og dette firma er blevet ansat af domstolen til at inddrive dine penge til dig, men, ja du gættede det, de vil have fra 10% til 20% af det tildelte beløb for at udføre dette.


Dette er direkte svindel og bedrag og ingen af virksomhederne i familien Litigious Abogados er legitime, så pas på!!!


Hvis du er blevet kontaktet af denne eller anden virksomhed med en lignende historie, kan du bruge vores kontakt side og give os detaljerne. Det er gennem dine oplysninger, at vi kan advare andre og også videregive disse oplysninger til de relevante myndigheder.


Husk at gøre dit hjemmearbejde da det i sidste ende vil spare dig tusindvis af kroner og en masse hjertesorg.

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page