top of page

Endnu en skandale i Anfi koncernen. Nu sagsøger Cazorla brødrene hinanden!!


Den 6. november 2018 publicerede den spanske avis La Provincia en artikel om en sag der blev hørt ved domstolen i San Bartolome de Tirajana på Gran Canaria. Se den originale artikel i linket under:
https://www.laprovincia.es/gran-canaria/2018/11/06/director-anfi-declara-pleito-hermanos/1114520.html


Sagens hovedpersoner er ingen andre en Santiago Santana Cazorla og hans bror Miguel Santana Cazorla. Santiago Cazorla har lagt sag an mod hans egen bror Miguel Cazorla for uretfærdig administration af midler og ​​misbrug af aftaler.Det hævdes, at Miguel Cazorla uberettiget godkendte en udbetaling af godtgørelse på 718.000 € til Arturo Ramirez som er ansat som "institutionelle direktør". En stilling, som Santiago Cazorla hævder at Arturo Ramirez ikke havde! Det hævdes, at dette blot var en stilling der blev oprettet for at retfærdiggøre bonusen i en såkaldt pagt, der blev indledt af partnerne og Miguel Cazorla.


I retssagen angiver Santiago Cazorla ikke kun i sin egen bror, men samtidig også nogle af hans mest betroede og nærmeste partnere, såsom Arturo Ramirez, Manuel Fernandez og Martin Suarez, som er kendt som værende administratorer for flere andre virksomheder.


Jose Luis Trujillo som var direktør på Anfi på tidspunktet for denne begivenhed, brugte næsten en hel time på at afgive forklaring på hvorfor disse penge blev udbetalt til Ramirez, og hvad der egentlig skete med dem. Hele tiden i nærvær af sin advokat og juridiske repræsentanter,mens han forklarede til dommeren.

Jose Luis Trujillo

Et andet aspekt af retssagen hævder, at den "institutionelle direktør" også havde ydet professionel service til Anfi Sales & Anfi Resorts i perioderne fra 29. marts 2012 til den 10. april 2018. Det hævdes dog, at han aldrig påtog sig denne stilling som han fik betalt løn forog der eksistere heller ingen kontrakt.


Santiago Cazorla har også i sin klage anført, at de sagsøgte har udnyttet deres positioner som direktører for selskaberne, idet de anvendte deres stillinger til at gennemføre transaktionerne.


I et dokument fremlagt for dommeren hedder det, at Miguel Santana Cazorla og Manuel Fernández beordrede Banco Sabadell til at overføre pengene fra Anfi Sales konti. Dommeren har derfor anmodet Anfi Sales og Anfi Resorts om at klargøre dette møde, og hvorfor bestyrelsen var enige om at betale disse penge til Arturo Ramirez. Retten har også anmodet banken om at fremlægge al dokumentation vedrørende denne overførsel.


I de kommende uger vil alle fire sagsøgte blive indkaldt sammen med Miguel Santana Cazorla, den 26. november 2018.


Timesharehjelpen vil holde dig opdateret om begivenhederne, som de udfolder sig.


En ting kan man sige om Anfi. De sikrer altid at vi bliver underholdt med alle deres (risikable) forhold, så det overrasker os overhovedet ikke, at brødrene nu også er i krig med hinanden!


Vi spekulerer på, hvordan alle medlemmerne i Anfi føler. Hvad der har foregået bag kulisserne i deres klub, samtidg med at det er deres penge, der bliver misbrugt. Vi stiller også spørgsmålet til de folk, der sidder i komíteerne og som hele tiden har støttet Anfi og Cazorla. Hvad de synes nu?Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page