top of page

Er dette en dårlig joke????I slutningen af ​​sidste uge offentliggjorde TCA en publikation om Mark Cushway (CEO Resort Propteries / Silverpoint) og nu Signallia Marketing Distrubition, der er i gang med en nyt handlingsforløb. Han vil sende sine egne kunder til et firmaer der kræver erstatning for ulovligt solgte timeshares og dermed sagsøge sig selv !!Tilsyneladende har han indgået aftale med Claims Solution Group Ltd, tidligere Timeshare Solutions Group Ltd i Aberfeldy i Skotland. Dette blev kendt i september sidste år, efter at mange af Diamond Resorts ejere blev kontaktet af dem omkring deres timeshare ejerskab. På det tidspunkt blev det antaget, at selskabet blev oprettet af gamle Diamond sælgere ved hjælp af deres gamle klientlister.


Denne virksomhed blev registreret den 13. juni 2016, og navneændringen fandt sted den 2. februar 2017.


Så hvad handler det her om? Skal den administrerende direktør, der fra starten af stod bag alle de kontrakter, der nu er blevet dømt ulovlige ved domstolene, nu hjælpe alle ejere, der blev bedt om at købe de ikke-eksisterende "investeringer" for at få deres penge tilbage? Igennem tiderne har vi set nogle meget underlige ting i timeshare-verdenen, men denne her er virkelig en dårlig joke!!


For det første ser det ud som om det er et desperat forsøg på at stoppe de stadigt stigende retssager som Cushways virksomheder går igennem. Man kan dog ikke se at nogen af ​​disse sager faktisk ender i retten. Hvorfor ville Cushway sagsøge sig selv???


Vi kan kun antage, at når klienten indgiver deres krav til Claims Solutions, så vil de ikke længere være i stand til at gennemføre et krav hos et andet firma eller for den sags skyld at indgive et krav ved domstolen. Så det efterlader kun to muligheder. Enten vil Cushway sikre en afvikling eller løsning af det mulige krav, hvilket næppe vil koste Cushaway noget. Han kunne endda tilbyde at afslutte kontrakterne, mod et bytte til Keys Concierge nye "lifestyle product".


Så kære hr. Cushway , hvordan skal du tjene penge på dette? Der er helt sikkert et økonomisk motiv bagved. vi kan ikke se dig som filantrop!


Alt vi kan sige til vores læsere er at denne person har snydt dig en gang. Lad ham ikke narre dig igen. Hvis du mener, at du har et krav i forbindelse med en timeshare købt fra de virksomheder, der er ledet af Mark Cushway, så søg passende juridisk rådgivning og sagsøg dem.
Højesteretsafgørelserne der er blevet fremsat mod dem er udiskuterbare, og hvis du har brug for råd eller vejledning om dit ejerskab og vil gerne vide, hvor du står lovligt, så kontakt Timesharehjelpen. Vi vil fortælle dig, om du har et gyldigt og rentablet krav eller ej. Denne tjeneste gives gratis, i det mindste så vil du vide, hvor du står, på den måde vil du ikke falde for de smarte opkald og krav fra " risikable " virksomheder.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page