top of page

Excel Overseas Lodging. De nye " Virksomhedsandele"??


I løbet af de seneste måneder har Timesharehjelpen fremhævet et produkt som blev solgt af Silverpoint og deres mange marketings strategier kaldet "Virksomhedsandele". Nu ser det ud til, at endnu en "investeringsmulighed" er på vej frem. Denne gang fra Excel Overseas Holdings Limited, et firma med base i Dubai på følgende adresse:


PO Box 7191, Jebel Ali, Dubai.


De har en hjemmeside: http://exceloverseasholdings.com/


Men som du vil se, er denne side stadig under opførelse - noget vi finder meget mærkeligt taget i betragtning af at de allerede handler!


Produktet markedsføres og sælges af Lodgequest Operations Limited, der angiver følgende adresse:


42 Berkeley Square London, England


Det ser ud til, at køberen af ​​disse virksomhedsandele / deltagelsesprogram" må betale betydelige beløb for at få tilgang til rettigheder for at leje sig ind i nogle specifikke resorts. Ud fra de modtagne oplysninger er disse resort som følger:


-The Dream Hotel, Phuket Thailand

-Americano Hotel, Daytona Florida

-Lodge Hotel, "Twin Lakes Country Club", Lancashire

-"The Club Lodge" Forest Lakes Country Club, Nova Scotia CanadaLigesom Silverpoints "Virksomhedsandele" vil disse "andele" blive lejet ud for køberen, der modtager 6,05% i faste lejeindtægter. De vil også efter en årrække blive lovet at modtage en fuld tilbagebetaling af alle deres penge.


Ud fra de to forespørgsler, vi har modtaget indtil videre vedrørende denne "nye ordning", har de henholdsvis betalt over 39.000 €, den anden har betalt over 57.000 €. Ingen af dem har modtaget nogen lejeindtægt og har ej heller modtaget deres penge som lovet!


Når vi begynder at se nærmere på de involverede virksomheder, er mange af navnene meget tæt forbundet. For det første har vi Lodgequest Operations Limited, og blandt direktørerne finder vi Franz Marcus Deutsch, der også er forbundet med Keys Concierge, Colm Hayden og Mark Cushway, selvom han trådte tilbage som direktør i oktober 2017. Keys Concierge-registrerede adresse er også 1 Bedford Row London.


Franz Markus Deutsch

Lodgequest Operations Limited er forbundet med dette firma som hedder Lodgequest Holdings Limited. igen figurere Franz Marcus Deutsch og Christopher Keith Bannister.


På et tidspunkt blev begge virksomheder registreret på samme adresse:

1 Bedford Row, London, men i juli 2016 ændrede Lodgequest Operations deres registrerede adresse til: Kentisbury Grange, Kentisbury, Barnstaple, Devon, England, EX31 4NL. Det er tydeligt at driftskontoret ligger på Berkeley Square.Når vi dykker dybere, finder vi også Diana Aitchison, som engang var Chief Operating Officer hos Silverpoint for Mark Cushway på Silverpoint, og som nu arbejder i samme rolle på Excel Hotels And resorts i Spanien (Tenerife).


Hun er også knyttet til et andet selskab som direktør kaldet Vacation Finance Limited, hvor Mark Cushway også engang var direktør. Adressen er... Ja du har gættet rigtigt: 1 Bedford Row; London. Dette firma har også udpeget Signallia Marketing Distribution S.A. som deres repræsentanter (kan ses ud fra deres hjemmeside https://www.signallia.com/), som vi ved, er det nye navn for Silverpoint Vacation Solutions S.A.


Så det er tydelidt at der er en direkte sammenhæng mellem alle disse virksomheder, og når man tager i betragtning hvem de involverede personer er og hvad de repræsentere, samt virksomheders fortid, hvor de solgte lige fra "investeringspakker i timeshare-uger" til "virksomhedsandele" og nu "Excel-deltagelsesprogrammet" ", Kan du så egentlig stole på, hvad de sælger?


Tidligere artikler om Silverpoint Company Deltagelser.


https://www.timesharehjelpen.com/blog/silverpoint-company-participation-scheme-er-timeshare


https://www.timesharehjelpen.com/blog/the-show-must-go-on


https://www.timesharehjelpen.com/blog/nordic-consulting-canary-island-silverpoint-virksomhedsandele-opdatering


Som du vil se fra slutningen af ​​årsregnskabet for 2018, har Lodgequest Holdings kapital et minus 18.380 £. Det ser ikke godt ud for et firma. Så vil køberne få det, de er lovet?


Se dokument nedenfor for december 2018-konti.Hvis du har haft noget at gøre med Excel Overseas Lodging Participation Program, Virksomhedsandele eller en af ​​de gamle Silverpoint investeringspakker, så kontakt os idag. Vi besvarer alle spørgsmål og bekymringer vedrørende ethvert køb, du har lavet, og peger dig i den rigtige retning for at løse sagen.


Du kan ved at klikke på nedenstående hjemmeside og søge på firmanavnene, se forbindelserne. Bemærk navnet på nogle dokumenter, som er af den nu afdøde Robert Trotta, manden bag Resort Properties / Silverpoint og alle de associerede virksomhederLODGEQUEST OPERATIONS LIMITED

LODGEQUEST OPERATIONS LIMITED - Officers

Ophævelse af Robert Trotta som director

Lodgequest Holdings Robert Trotta

LODGEQUEST HOLDING LIMITED - Overview

LODGEQUEST HOLDING LIMITED - Officers

VACATION FINANCE LIMITED - Overview

VACATION FINANCE LIMITED - Officers

Ophør af Mark Cushway Vacation Finance Ltd.

SIGNALLIA GROUP DMCC Forenede Arabiske Emirater, Dubai

SIGNALLIA MARKETING DISTRIBUTION SA, SANTA CRUZ DE TENERIFE -

KEYS CONCIERGE LIMITED - Overview

KEYS CONCIERGE LIMITED - Officers

KEYS CONCIERGE LIMITED - Arkiveringshistorik

Lodgequest Operations Financial 2017

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page