top of page

Eze Groups medlemmer - Mål for svindlere.I løbet af de seneste par måneder har Timesharehjelpen modtaget adskillige henvendelser vedrørende penge, som domstolen har holdt for "ofre" af Ezekoncernen. Som vi allerede ved blev Dominic O'Reilly, Stephanie O'Reilly og Eze Europe Ltd dømt skyldige i Birmingham Crown Court den 21. marts 2019.

Det seneste firma, der ringer til folk hedder Money Advice Limited. De ringer og fortæller "ofrene" at de er blevet udpeget af Landsretten til at kontakte dem for at sikre, at de modtager pengene som er blevet dem tilkendt.

Dette firma blev registreret hos virksomhedsregistret så sent som den 30. januar 2019, så det er ikke engang 3 måneder gammelt. Virksomhedsregistreringsnummer 11796746 med registreret adresse:

Den registrerede direktør er Joshua Rice, født april 1989, med funktion som Financial Consultant. Han er registreret på samme adresse. Han har ingen tidligere links eller forbindelser som direktør eller firmaer registreret i Virksomhedsregistret.


Adressen ejes af Regus PLC, en af ​​de største kontorudbydere i England. En del af deres service omfatter udlejning af kontor- og konferencefaciliteter om dagen og virtuelle kontorer. Det virtuelle kontor giver en forretningsadresse på en førsteklasses beliggenhed, telefonsvarer og posthåndtering. Så det er en meget bekvem måde at udgive et firma som Money Advice Limited som værende et legitimt selskab.


Ifølge vores oplysninger henvender Money Advice Limited sig til kunderne fra Eze Group og Regency Shores S.L. og informerer dem om, at de arbejder direkte med domstolene. At kun Money Advice Limited vil kunne inddrive de penge, der skal betales tilbage til kunden. Som vi ved, bruger domstolene ikke tredjeparts eller private virksomheder til at kontakte "ofrene" i forbindelse med tilbagebetaling af deres penge.

Så spørgsmålet er, hvordan har Money Advice Limited fået fat i kundeoplysninger, og hvordan kan de vide, hvad ofrene har købt og for hvor meget?

Svaret er enkelt. Enten er det tidligere ansatte i virksomheden som har stjålet kundens optegnelser, ellers har de købt oplysningerne fra en tidligere medarbejder.

Så sammen med Claims Assistance Bureau Limited og andre virksomheder bruger Money Advice Limited ægte retssager til at bedrage folk, der allerede har mistet meget i det oprindelige køb.

Som vi allerede har fremhævet, har Claims Assistance Bureau Limited brugt et ægte firmanavn til at foretage deres opkald, alt for at give dem troværdighed. (se link nedenfor)Hvis du har modtaget et opkald eller en uopfordret e-mail fra enhver virksomhed, der hævder, at de er blevet udnævnt af, eller arbejder med domstolene for at sikre dine penge, hvad enten det er Eze Group eller andre timeshareresorts, kan du kontakte Timesharehjelpen ved hjælp af vores kontaktside og fortælle os om dine oplevelser.

Har du betalt for en timeshare eller timeshare-relateret vare og vil vide, hvordan du kommer ud, eller hvordan du kan få pengene tilbage, så brug vores kontaktside, og Timesharehjelpen vil vende tilbage til dig.Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page