top of page

Falske advokater: En voksende liste.


Tilbage i 2016 fremhævede Timesharehjelpen to falske advokatfirmaer Litigar Abogados og Litigious Abogados , der begyndte at kontakte timeshare-ejere med nyheder om, at deres timeshare-selskaber var blevet stævnet. Siden da har de genopfundet sig med mange nye navne.


Fælles faktoreren for alle de nye inkarnationer af advokater, har været deres hjemmesider. De har stort set været ens, bortset fra nye navne og fotografier af de falske advokater. Selv logoerne har været meget ens.


Forretningsmodellen er også stort set den samme for alle. Timeshareejeren bliver informeret om, at deres timeshare resort er blevet sagsøgt, og mod at betale et gebyr til en falsk anklager, kan de blive del af søgsmålet. Inden for få dage modtager kunden et meget overbevisende "retsdokument", der viser, at timeshare-selskabets "direktør" har kendt sig skyldig, og kunden har fået tildelt en betydelig sum penge. Kunden modtager også en kopi af den check, der er udfærdiget i deres navn for at styrke bedrageriet.


Desværre kommer der nu de statslige afgifter og skatter, der skal betales, før pengene kan frigives af retten. "Afgiften /skatten" er 20% af det tildelte beløb. Når denne "afgift" er blevet betalt, modtager kunden et brev pr. Post. Brevet er åbnet, checken mangler og kun en hæfteklemme og et lille stykke papir er tilbage.


Så modtager kunden en email fra et andet firma, de hævder at de er blevet udpeget af Domstolen for at hjælpe med at få kundens penge tilbage, da checken blev "indløst " af en udenlandsk kriminel bande. Men igen, for at gøre dette skal et gebyr på 10% af værdien betales.


Alle betalinger skal ske ved bankoverførsel og til en navngivet person.

Som du sikert kan gætte dig til, ser eller hører kunden aldrig noget igen efter betalingen er gjort.


Hele dette opsæt er en utrolig smart og sofistikeret måde at snyde folk på. Al dokumentation ser ægte ud. Lige fra retsdokumenterne, anklagere og advokatbreve m.m. til selve checken. Alt har det der ligner officielle stempler og logoer fra forskellige officielle organer.


På det seneste har Timesharehjelpen delt og modtaget yderligere oplysninger, og hele pointet er at offentliggøre dette svindelnummer tilså mange som muligt.


For nylig offentliggjorde Mindtimeshare en liste over alle de falske advokater og anklagere forbundet med hvad Timesharehjelpen har kaldt for The Litigious Abogados Family . Dette er Mindtimeshares liste, som du kan se, er den enorm:


Alberto Diendro Nabalez - Litigacion España

Procuradores Gonzalez - Alfonso Emilio Gonzalez

Procuradores Salinas - Miguel Salinas Procurador

Procuradores Raya - Miguel Earas Raya Procuradores


Link til Mindtimeshare originalartikel


https://mindtimeshare.me/2019/01/03/timeshare-cold-callers-december-2018/


Hvis du modtager opkald eller e-mails fra nogen af ​​disse eller enhver anden virksomhed med en lignende historie omkring at din timeshare-virksomhed er i retten, og du kan være en del af handlingen, skal du huske ikke betale dem nogen penge. Kontakt Timesharehjelpen og fortæl os detaljerne.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page