top of page

Flere falske advokater identificeret.

Efter vores artikel i sidste uge vedrørende "Falske" advokater har Timesharehjelpen allerede modtaget adskillige e-mails fra læsere, der har takket os for at bringe dette til deres opmærksomhed. De var alle blevet kontaktet af de "falske" firmaer, der har været nævnt, og var lige ved at falde for deres bedrageri. Heldigvis tog de alle den rigtige beslutning - ikke at engagere disse virksomheder.


Dette viser virkelig, hvor forsigtigt du skal være, når du bliver kontaktet omkring din timeshare. "Pitchet" er altid meget overbevisende og spiller på, at du vil modtage tusindvis af kroner. For mange ejere er dette meget fristende, da de plejer at være ældre og ikke længere har råd til vedligeholdelsesafgifter eller endda kunne rejse


2019 er kun lige begyndt og allerde nu har de "falske advokater" travlt. De fleste af vores faste læsere ved allerede, at denne overflod af "falske advokater" har pågået i ca. 3 år. Det eneste de gør, er at ændre deres navn og deres hjemmesider med et par måneders mellemrum, men alle websteder er identiske. Alle de penge, som de har brug for fra deres kunder, skal betales til en "advokat", og desværre er det det sidste kunden hører.


Den første "advokat" er navngivet som Carlos Gregorio Ingramo. Logoet ligner utrolig meget den virksomhed vi skrev om den 12/11/2018. Her blev navnet Carlos Rihom Igraim brugt og tidligere blev navnet Carlos Gabriel Salva Ingram brugt. Jeg må indrømme, at de er meget kreative med de navne, de bruger.


Carlos Ingramo har en hjemmeside kaldetDen blev registreret den 19. november 2018 og udløber den 19. november 2019, så igen en meget ny side. Endnu en gang er registranten gemt, så vi har ingen anelse om hvem det er.


De viser ikke telefonnummer, men har en e-mail-adresse: procuradores-ingramo@europe.com


Den adresse, de viser på hjemmesiden, er falsk og kan ikke findes på nogen kortsøgning på Tenerife:
En anden "Falsk advokat" kalder sig Miguel Earas Raya med hjemmesiden:Registreret den 19. november 2018, og udløber den 19. november 2019, og ja du gættede det, registranten er gemt.

igen er der intet telefonnummer men en email adresse:

Postadressen er:


Hvilket igen er falsk og kan ikke findes på nogen internetkortsøgning.Den tredje i dag er Abel Dereza Tabreul, med hjemmesiden:Registreret den 26. oktober 2018 og udløber den 26. oktober 2019, og for ikke at variere er registranten gemt.

Intet telefonnummer vises, men e-mail-adressen er:


Alle disse emailadresser er ikke knyttet til hjemmesiderne, men er gratis e-mail-udbydere. Adressen på hjemmesiden er:Endnu en falsk adresse, der ikke kan findes på et kort!


Alle disse er "falske virksomheder" har på en eller anden måde været i stand til at oprette bankkonti for at få den intetanende kunde til at betale i sine hårdt tjente penge.


Hvis du bliver kontaktet af nogen af de ”falske advokater” som vi har fremhævet i tidligere artikler, så kontakt Timesharehjelpen og lad os vide så mange detaljer som muligt.


Ønsker du at få information om hvorvidt advokater eller andre virksomheder, der kontakter dig, er ægte, så brug vores kontakt side med de oplysninger du har, så foretager vi de relevante undersøgelser og lader dig vide, om de er ægte eller falske.


Husk, at gøre dit hjemmearbejde, da der er mange flere "fupmagere og fiduser" derude. Vi har brug for dine oplysninger til at identificere dem og advare andre.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page