top of page

Flere falske advokatfirmaer!Igen har vi nyheder vedrørende "FALSKE" advokatfirmaer som bliver ved med at dukke op i Spanien. Vi begynder med et, der blev fremhævet på Mindtimeshare i sidste uge.


Navnet på dette "advokatfirma" er B Olmo Y Asociados og er baseret på deres hjemmeside på:


C/ Gonzalo de Cordoba 11, 28010 Madrid.


Deres hjemmeside blev først registreret den 1. november 2018, så det er en helt ny side. Endnu en gang er registranten gemt bag beskyttelse af personlige oplysninger, så man ved ikke, hvem der faktisk står bag.


https://bolmoasociados.com


De viser en e-mail-adresse på hjemmesiden info@bolmoasociados.com,  men der er ingen telefon- eller faxnumre, som for et advokatfirma efter min mening er meget mærkeligt.


En anden kendsgerning er, at de viser et registreringsnummer for B Olmo Asociados Colegiado numero: 56040. Når du tjekker dette nummer i databasen for registrerede advokater i Madrid, kommer der en advokat frem med det pågældende registreringsnummer som hedder Beatriz Olmo Sere,registreret i 1995, men posten viser ikke nogen adresse eller telefonnummer, selvom det er en nuværende registrering.


Som vi har set tidligere, bruger disse falske advokatfirmaer registreringsnumre af ægte advokater og bruger dele af deres navne, som naturligvis kun er med for at skabe troværdighed, hvis der foretages søgninger. På en eller anden måde tror vi ikke, at Beatriz Olmo Sere faktisk er klar over, at hendes registreringsnummer bliver brugt.


Ifølge den person som ringer Henk de Koning (Kongen Henk!), Er timeshare-ejeren blevet tildelt tusindvis af € udstedt af retten, men for at frigive denne sum skal 9,2% af det tildelte beløb først betales for at dække administrationsomkostninger. Igen skal dette betales ved bankoverførsel. Fald ikke for dette svindelnummer da du aldrig vil modtage noget som helst andet end en lang næse!Et andet navn, der lige har set dagens lys, er forbundet med vores kære venner fra Abogaods Legalidades, en del af familien Litigious Abogados.


https://www.timesharehjelpen.com/blog/amador-abogados/


Virksomheden kalder sig for Rodrigo Hoya Asesoria, med adresse i:


Calle Drago 8, Edificio Belinda, Oficina 603 D, Santa Cruz, Tenerife, Spanien


Hvis du søger denne adresse på google maps kommer der ikke noget frem, og samtidig har de en e-mail-adresse rodrigo_hoya@post.com som igen er en gratis e-mail-tjeneste.


Det ser ud til, at de kontakter de personer, der tidligere har betalt de falske advokatfirmaer og har brug for yderligere "administrations" betalinger. Dette skal betales ved bankoverførsel sandsynligvis til en konto af en navngivet person for ikke at ændre deres gameplan


Det eneste vi kan gøre i øjeblikket er at advare jer omkring alle disse falske advokatfirmaer og advokater. Lad dig ikke snyde af deres falske påstande om, at du er blevet tildelt store beløb ved domstolene eller at din timeshare-virksomhed er ved at blive taget til retten.


Betal dem ikke noget, det er direkte "bedrageri", og du vil aldrig se pengene igen. Hvis du er i tvivl om firmaer, advokatfirmaer eller advokater, der kontakter dig, så brug vores kontakt side og Timesharehjelpen, vil hjælpe dig i den rigtige retning.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page