top of page

FORBRUGER ADVARSEL; Joint Claims Victories & Timeshare Resort RescueVi er kun 2 dage indE i det nye år, og vi har allerede en advarsel til timeshare-ejere vedrørende endnu en tvivlsom virksomhed. Advarslen blev sendt af et legitimt advokat firma med hjemsted i Storbritannien, som ofte informerer Timesharehjelpem omkring virksomheder, der har kontaktet deres eksisterende kunder og beder om hjælp til at identificere dem.


Dette er de to virksomheder, der er blevet navngivet:


Joint Claim Victories Limited (11504358) med adresse på 33 Leigh Road, Leigh-On-Sea, Storbritannien, SS9 1DL


Dette er en privatadresse på et parcelhus. Virksomheden blev registreret den 7. august 2018Timeshare Resort Rescue Limited (11456459) med adresse på 33 Southside Road, Leigh-On-Sea, Storbritannien, SS9 1DL


Denne adresse er ikke korrekt, da der burde stå Lejlighed 33, Southside, 260-80 Leigh Road, som igen bare en lejlighedsblok.


Virksomheden blev registreret den 10. juli 2018Vi har ikke fundet nogen hjemmeside til nogen af firmaerene.


Begge virksomheder er registreret unde navnet Reece Turner, som har hjemmebane på Costa Del Sol og har også annonceret om telefonsælgere på facebook:


BEGRÆNSEDE PLADSER ****


På udkig efter kvalificeret telefonsælger til at bringe vores tal op til 10 ved årets udgang, er vi specialiseret i timeshare / finansieringskrav og søger sælgere med masser af erfaring. Villig til at tage 5 timers vagter og arrangere aftaler / hjemmevisits,vi giver dig kvalificerede og gode leads til vores UK baserede juridiske team. 250 £ betalt pr tour / deal. Ugentlig aflønning hver fredag


Arbejd hjemmefra og vær din egen chef


Telefon og leads blive sat op til dig


Fuld træning


Gennemsnitlig OTE 750/1000 om ugen


vi specialiserer os også i alle freehold-ejere, som det eneste advokatpanel i Storbritannien, der tager højde for alle.


Hvis du er interesseret i denne rolle, bedes du kontakte mig på

reececturner91@gmail.com


Det viser sig, at han blev betalt for at bringe kunden og modtog en bonus, når kunden tilmeldte sig et krav. Kunden blev derefter kontaktet igen via telefon og blev bedt om at sende flere penge for at gennemføre det arbejde, de allerede havde betalt for. Betalingen blev sendt til Hr. Turner, så han bliver ikke kun betalt for at levere kunden, men kræver derefter flere penge direkte fra kunden. Udtrykket grådighed falder mig ind.


I dette tilfælde kontaktede kunden deres advokat, og spurgte, om de havde modtaget den ekstra betaling, der var sendt til Hr. Turner. Den forvirrede advokat handlede gudskelov straks, og betalingen blev stoppet. Det får mig kun til at tænke på hvor mange andre der er blevet snydt og ikke har tjekket med deres advokat. Advokaten har også informeret myndighederne i Storbritannien og i Spanien.


Så hvis du har modtaget et opkald fra en af ​​disse virksomheder, Reece eller Sally, så kontakt Timesharehjelpen og giv os detaljerne, så kan vi holde vores læsere opdateret.


Dette er endnu et eksempel på, hvor forsigtigt du skal være, når du modtager opkald, hvis du har engageret et legitimt advokatfirma for at udføre et stykke arbejde, og modtager opkald eller e-mails, der beder om ekstra betaling, skal du først kontakte dit eget firma og kontrollere med dem.


Hvis du bliver kontaktet af et firma med en historie om, at din timeshare-virksomhed eller feriested bliver sagsøgt, eller hvis der er penge indgivet til en domstol, der venter på at blive udbetalt til dig, kan du bruge vores kontaktside og fortælle os din hostorie. Timesharehjelpen hjælper dig i den rigtige retning.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page