top of page

Forbruger advarsel - Pas på denne hjemmeside www.Anfi-illegal-contracts-news.comEn meget mærkelig hjemmeside er for nylig dukket op. Den synes at være dedikeret til retsafgørelserne mod timeshare giganten Anfi del Mar.


Webstedet http://anfi-illegal-contracts-news.com blev registreret den 17. august 2019, så det er altså kun 1 måned siden, og domænet blev kun købt for 1 år.


Antageligt har de ingen intenetioner om at eksistere i længere tid, selvom de siger på webstedet, at de blev oprettet for 7 år siden.


De fremsætter nogle meget ekstravagante krav vedrørende antallet af klienter de repræsentere, og sager i retten, samt antallet af Højesterets afgørelser mod timeshare-virksomheder. Anfi-Illegal-Contracts hjemmeside kan ses i linket under:Registratoren er Muhammad Rohail Hassan og de har base i Pakistan, så ikke ligefrem det mest troværdige hjemmeside. Muhammad er uden tvivl kun den person, der er kontrakteret til at opbygge og registrere webstedet, og ikke den faktiske person bag dette tvivlsomt firma.


Hvis du kigger på hjemmesiden, er der en kontaktformular, der beder om dit navn, e-mail-adresse, telefonnummer og information om hvornår du købte din Anfi timeshare. Der er ingen henvisning til firmanavn eller registrering eller endda hvem advokaterne er. Hjemmesiden ser ud som om det udelukkende er en kontaktside, der fisker efter dine data og oplysninger, hvor de vil ende er der ingen der ved! Virksomheden, der ejer dette websted, viser heller ikke nogen virksomhedsoplysninger. Ingen adresse, ingen telefon, ingen e-mail m.m.


Ingen privatlivserklæring heller, så de forpligter sig ikke til at beskytte dine personlige oplysninger som forpligtet i loven.


Ifølge webstedet hævder de, at der er gjort 404 afgørelser i Spansk højesteret, hvilket er en direkte løgn, da vi ved, at der "kun" er afgjort 129 sager i Højesteret - alle ledet af et advokatfirma på Gran Canaria, Canarian Legal Alliance.


De hævder også at have mellem 3 og 7 sager i retten hver uge og have over 5500 klienter, med aktive sgaer i domstolene. Dette sammen med deres påstand om, at de indtil videre har sikret over 120 millioner €. Dette kan vi mildt kalde for lidt overdrevet!Der er også tre “klient”-anmeldelser. En fra England, en tysk og en norsk, alle tre nævner advokatkontoret Anfi-Illegal-Timeshare-Contracts, hvor den engelske klient siger, at de besøgte deres kontor. Men når vi søger efter firma eller kontor, der bruger dette navn, ja, du gættede det, så dukker der intet op!Efter at have læst alt dette undrer man sig: ”Hvorfor har vi aldrig hørt fra disse superadvokater?”


Alt tyder på at være et websted, der indsamler forbrugerinformation for at sælge dem videre til den højstbydende, deres associerede virksomheder eller begge dele.


Men vi er bange for, at når du først har udfyldt formularen, vil du modtage mere end et uopfordret opkald!


Vær forsigtig med, hvem du sender dine dyrebare og private oplysninger til.


Websteder som dette giver dig overhovedet ingen garanti, og de erklæringer, der er fremsat om antallet af vundne krav, afgørelserne, de ugentlige succeser, kan ikke tages alvorligt!


Hvis du faktisk udfyldte formularen på http://anfi-illegal-contracts-news.com og modtog et opkald eller e-mail, vil vi gerne høre fra dig!

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page