top of page

Forbruger advarsler - Flere falske "legale" virksomheder på Tenerife.

Den første advarsel er vedrørende et firma, der hævder at have 4 kontorer på De Kanariske Øer, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote og La Palma. De kalder sig Refund My Funds. Den eneste adresse der opgives er:


Av. Ángel Guimerá 67, 38003 Santa Cruz de Tenerife, Spanien.


Telefonnummeret er 0845 095 0080 Dette er et Premium Rate nummer og vil koste dig dyrt, når du ringer.


Der er ikke engang nogen e-mail-adresse vist, kontaktens side er bare en formular for dig at udfylde med dine detaljer og din situation. Udtrykket "leadgenerator" falder mig i tankerne.


Deres hjemmeside er: https://refundmyfunds.org/


Registreret den 14. januar 2019 og udløber den 14. januar 2020. Dette er ikke specielt tillidsvækkende. Registreringsoplysningerne som altid, er skjult, så vi har ikke kendskab til hvem der står bag firmaet.


De hævder, at de vil få dine penge tilbage for køb af timeshare eller Ferieklub produkter. Alt dette på et No Win No Fee grundlag. Men for at starte processen er forbrugeren nødt til at rejse til Tenerife til et møde for at diskutere aspekterne af kravet. Uden tvivl vil dette møde ende med salget af et andet produkt, eller krav om væsentlige afgifter og / eller gebyrer for at annullere medlemskabet.


Den næste er endnu et "Falsk" advokatfirma, der går under navnet Gonzalez F y Asociados , baseret på følgende adresse:De viser et spansk mobilnummer på hjemmesiden +34 603 290 420 med e-mail adressen e / info@gonzalezfasociados.com


Webstedet blev registreret den 4. januar 2019 og udløber den 4. januar 2020, igen kun registreret i 1 år, ikke særligt tillidsvækkende.


Ingen registreringsoplysninger er tilgængelige, så den, der står bag dette "Falske" firma, er igen skjult for offentligheden.


Andre oplysninger på hjemmesiden henviser til et registreringsnummer for en advokat, nummer 25321. Det uheldige her er, at dette rent faktisk tilhører en ægte advokat, der hedder María José González Fraile, der blev uddannet i 1985.


Dette legitime advokatfirma har en hjemmeside kaldet https://www.abogadagf.com/ som viser registraren for den "misbrugte" advokat.Endnu engang ser vi, at ægte advokatoplysninger bliver "stjålet" til brug for en kriminel virksomhed.


Modus operandi her, er noget vi mange gange før har set i forbindelse med timeshare. Sagen er allerede blevet vundet og en betydelig mængde er blevet tildelt til kunden. Der er kun et lille krav om at betale et juridisk gebyr for at få pengene frigjort. Tallet er 9,2% af det tildelte beløb, som skal betales til en konto registreret i en privat persons navn.


Desværre vil du, når du betaler dette "juridiske gebyr" / "skat" eller hvad de nu kalder det, være det sidste du nogensinde hører fra dem.


Før du laver forretninger med en virksomhed, der har kontaktet dig, eller som du selv har fundet på internettet, skal du lave dine lektier.


Dette kan være en skræmmende opgave, især hvis firmaet har kapret navnet på en velrenommeret virksomhed eller person.


Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af om virksomheden er ægte, så brug vores kontakt side, vi ved hvad vi leder efter og kan pege dig i den rigtige retning.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page