top of page

Gospodin Associates - Endnu et nyt "advokatfirma".


Vi begynder ugen med et nyt "advokatfirma", der kalder sig:


Gospodin Associates, med hjemmesiden:Kontaktoplysningerne på hjemmesiden er:


Avenida Playa Paraíso, Edf. Gran Azul, lokal 21, Adeje, Santa Cruz de Tenerife.


Følgende telefonnumre er opgivet:


Telefon: 0034-922393845


De viser to emailadresser:Der er ingen detaljer om, hvem der har registreret hjemmesiden, eller hvornår den blev registreret. Alle detaljer er som altid skjult. Dette ser ikek godt ud, hvis de vil udgive sig for være et advokatfirma.


Hjemmesiden giver ingen konkrete oplysninger, og menulinjen tager dig ikke videre til nogen af ​​de navngivne sider, og der er generelt meget begrænset information på hjemmesiden, ud over meget kort oversigt over hvem de er, hvad de gør og derefter mød holdet.


Mød holdet viser tre fotografier af følgende personer:


Constantin Razvan Gospodin, der angiveligt er advokat i Santa Cruz de Tenerife Bar og leder af den legale afdeling af Gospodin and Associates. I advokatregistret har vi stadig ikke fundet en advokat registreret under dette navn.


Kleiner Lopez Hernandez : Senior med stor erfaring. Han er kendt som utrættelig og dedikeret professionel. Selvom der er en advokat ved dette navn, viser hans linkin profil, at han har sit eget advokatfirma


Elena Gonzalez Gonzalez : Opført som anklager for domstolen. Ifølge legadoo.com er der en anklager med det navn.


I forbindelse med de mange "falske advokatfirmaer", vi har stødt på i de sidste par år, har vi fundet ud af at størstedelen af dem bare tager navne fra internettet og bruger deres fotografier uden deres viden. Vi spekulerer på, om det samme gælder for denne virksomhed. Timesharehjelpen vil forsøge at komme i kontakt med disse advokater og finde ud af mere om dem. Men hjemmesiden og manglen på information ser ud til at være mistænkelig.Selve hjemmesiden ser ud til at være en landingpage og leadgenerator, selvom Timesharehjelpen ved, at der er timeshare-ejere der er blevet kontaktet af dem.


Når vi får flere oplysninger om dette nye "advokatfirma", vil vi offentliggøre og holde dig informeret. Hvis du er blevet kontaktet af Gospodin Associates, så brug vores kontakt side og fortæl os din historie.


Tirsdag den 1. januar 2019 offentliggjorde vi artiklenDet virker som om at Hr. Reece Turner ikke blev særlig glad for artiklen, da han sidenhen har brugt sociale medier og messenger til at sende diverse trusler selvom det er meget dårligt skrevet og han har en forfærdelig stavning.


Dette fører os kun til at tro, at det, der blev offentliggjort, er korrekt og den absolutte sandhed. Vi ved også, at der er sendt en anmeldelse til politiet, og der er udstedt et forbrydelsesnummer. Hvis Hr. Turner er fast overbevist om, at det hele er "falsk", hvorfor bruger han så ikke lovlige midler til at få artiklen fjernet og de respektive undskyldninger udstedt, istedet for at ty til barnlige og næsten "kriminelle" trusler, som er blevet gemt som screenshots til beviser.


Hr Turner har også brugt links til meget gamle og unøjagtige artikler, der tidligere har været brugt til at miskreditere Canarian Legal Alliance, hvor alle har været, eller er underlagt retssager i øjeblikket.


Canarian Legal Alliance er allerede i færd med at sagsøge Reece Turner, og de har meddelt Timesharehjelpen, at hvis der er nogen som har haft kontakt med nogen af ​​disse virksomheder og Hr. Turner, eller hvis de føler, at de har været ofre og betalt penge, kan de kontakte Timesharehjelpen som vil sende dem videre til CLA, som har tilbudt at repræsentere dig GRATIS!


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page