top of page

Hvad vil fremtiden bringe for Anfi del Mar?


Det er nu et halvt år siden at der officielt blev informeret om Anfis konkurs administration. Vi har skrevet om det i tidligere artikler som du kan læse her:


https://www.timesharehjelpen.com/post/hotelgruppen-lopesan-et-skridt-n%C3%A6rmere-p%C3%A5-at-f%C3%A5-fuld-kontrol-over-timesharegiganten-anfi-del-mar


Flere forskellige spanske aviser rapporterede den 8. januar 2022 om at Lopesan havde øget sin aktiepost i Anfi koncernen som de seneste par år har været under pres fra de mange tusinder familier som har sagsøgt dem for ulovligt solgte timeshare kontrakter. Der er ingen hemmelighed, at Lopesan i lang tid har været utilfreds med hans partner og medaktionær Grupo Santana Carzola, der har den såkaldte "Gyldne aktie" som blev forhandlet, da Carzola oprindeligt købte fra familien Lyng. Denne gyldne aktie betød, at Santana Carzola altid havde to stemmer for hver stemme afgivet af Lopesan; og naturligvis resulterede det i at Lopesan kunne blive udstemt ved enhver lejlighed.


Ifølge både El Diario, Canarias7 og Tourisnews har Manuel Santana Cazorla solgt 50 % af sine rettigheder i familievirksomheden til Lopesan. Det er ingen hemmelighed, at Carzola-brødrene, Santiago og Manuel i lang tid har argumenteret og undladt at være enige i mange forhold vedrørende familievirksomheden. Spekulationer har været udbredt på det seneste omkring fremtiden for forskellige Carzola-selskaber, hvoraf nogle er enten under administration eller allerede deklareret konkurs, men det kan nu bekræftes, at salget af Manuels aktier er endeligt, og handlen blev indgået den 22. december sidste år.


I september rapporterede vi om kampen mellem Santana Carzola og Lopesan i forhold til administrationen af ​​både Anfi Sales SL og Anfi Resorts SL. Læs artiklen her:Sagen blev præsenteret af Lopesan og anfægtet af Carzola-brødrene, men som vores artikel nævnt ovenfor bekræftede, dømte dommeren til fordel for Lopesan.


Hvad vil fremtiden på Anfi bringe?

Det er et godt spørgsmål, men uden noget endeligt svar. Lopesan har ved mange lejligheder udtalt, at "timeshare-modellen" ikke passer med deres overordnede forretningsplan, og at Anfi er den eneste timeshare-relaterede forretning de er involveret i ud af de 16.500 senge som gruppen ejer fordelt på 22 hoteller på Gran Canaria og Fuerteventura i Spanien, Tyskland, Østrig og Den Dominikanske Republik. Ingen af ​​disse destinationer involverer timeshare. undtagen Anfi de Mar.


De, der har holdt ferie på Anfi-resorterne, er enige om, at de tilbyder en overlegen ferieoplevelse, eller rettere gjorde det. De seneste rapporter synes at sige, at der har været en generel forringelse af feriestederne og de tilbudte tjenester. I betragtning af den rapporterede kvalitet af Lopesan-produktet er der måske en forandring på vej. Man kan let forestille sig, at med en kapitalindsprøjtning kunne alle Anfi-resorts opnå at blive klassificeret som fem stjernede. Teknisk og ved hjælp af simpel matematik er der et krav om at købe de resterende 25% andel som stadig ejes af Cazorla for at give Lopesan totalt ejerskab og kontrol. Vil dette ske? Logikken dikterer ja, men kun tiden vil vise om det lykkes Lopesan at få gennemført denne plan.


I betragtning af Anfis nyere historie, herunder domstolsafgørelser, der løber op i millioner af euro, uroligheder i bestyrelsen, familiestridigheder og en potentiel fremtidig ejer, som ikke har nogen interesse i timeshare, giver dette bestemt usikkerhed for ejere af timeshare. Der vil uden tvivl komme et intetsigende brev fra Jose Luis Trujillo, General Manager for Anfi Group, der siger, at intet har ændret sig, og alt er rosenrødt, men givet de seneste nyheder ville det kræve en modig person at underskrive et sådant brev.


Om ikke andet præsenterer denne nyhed os for endnu en interessant udvikling omkring Anfi. Som med alle større begivenheder ville det være forkert at gætte fremtiden, men som titlen på dette afsnit siger, er fremtiden usikker, indtil vi alle kender de fulde konsekvenser.


Hvis du er ejer af timeshare hos Anfi og har bekymringer eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os idag for en gratis og uforpligtende samtale:


https://www.timesharehjelpen.com/om-os


Husk at sammen står vi stærkere!

Commenti


bottom of page