top of page

ITRA ( International Timeshare refund Action) afviklet.I dag dækker vi nogle af de seneste nyheder i ​​timeshareverden fra Landsretten i London vedrørende ITRA ( International Timeshare Refund Action).

Den 30. januar 2019 afviklede Landsretten selskabet ITRA. Dette skyldtes hovedsageligt de mange sager, anlagt mod dem i forskellige domstole rundt om i Storbritannien, fra adskillige kunder, der betalte dem for at hjælpe med at frigøre dem fra timeshare-kontrakter og kræve erstatning.


Denne sag blev ført af et par og deres advokat, der tidligere havde sagsøgt ITRA. Deres oprindelige begrundelse for denne sag var ulovlig adfærd, der involverede ukorrekte oplysninger og manglende levering af de lovede tjenester. Tjenesteydelserne var at afskrive deres timesharekontrakt og krav om erstatning. Det viste sig, at selvom parret havde vundet deres sag, undlod ITRA at refundere de penge, der blev betalt for de ydelser, der var afgivet af domstolene.

ITRA var på ingen måde ukendt af de britiske myndigheder. De var ofte under efterforskning for at være involveret i forskellige bedrag. De britiske myndigheder kaldte dem som de vigtigste initiativtagere for det klassiske timeshare bedrageri, hvor forbrugerne blev inviteret til møder for at få juridisk bistand. De blev efterfølgende så solgt " Concierge services " eller ferie klub medlemskaber, som også er blevet beskrevet som "Point/ ferie kreditter".


Hvad angår de mange afståelser af medlemskaber som angiveligt skulle have været udført af dette selskab, var der et utal af timeshare resorts som ikke kendte noget til dem. En af vores læsere betalte ITRA mange tusinde euro for at afstå sin Doña Lola timeshare. Ud fra hvad vi ved, overførte ITRA timesharen til en navngivet person til den nominelle pris af 1 €. MacDonald Resort har aldrig anerkendt denne overførsel, og vores læser bliver stadig truet med retssager for vedligeholdelsesgæld. Hun er 87 år gammel!


Denne nyhed blev bragt til Timeshare Business Check, som er en del af KwikChex, som er finansieret af Resorts Development Organization ( RDO ).


RDO er som vi ved en organisation finansieret af timeshareresorts for timeshareresorts, og deres egne medlemmer genkendte ikke nogen af ​​disse afståelser. Dette er selvfølgelig hvis ITRA faktisk gjorde dem. På en eller anden måde er det branchen selv, der har ført til denne forfærdelige situation, hvor timeshare forbrugere kan blive snydt af virksomheder som ITRA .


Hvad angår KwikChex, offentliggjorde Timesharehjelpen en artikel om dem og Chris Emmins (direktøren) i marts 2016. Det var da de blev tildelt kontrakten for at overtage den miskrediterede Alberto Garcia, som ledede " Håndhævelsesprogrammet" sammen med sin hjemmeside mindtimeshare på vegne af af RDO, der også udgjorde Timeshare Business Check og " Timeshare Taskforce " (Lidt af et hollywood navn). Du vil ud fra artiklen let kunne se, at Chris Emmins ikke har en særlig god tracking record som direktør.https://www.timesharehjelpen.com/


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page