top of page

JB Legal / SIM Legal.


I januar rapporterede vi også om et selskab kaldet JB Legal / SIM Juridisk ejet af Jeroen Martijn Brussel. Se billedet nedenfor.

En anden af ​​vores læsere blev kontaktet af denne person og hans firmaer for nyligt. Vores læser betalte i sin tid et betydeligt beløb til Silverpoint Vacations for deres produkt " Virksomhedsandele" og på en eller anden måde havde Brussels deres kontaktoplysninger.


Vores læser blev overbevist om at JB Legal / SIM Legal ville påtage deres retssag mod Silverpoint og stævne dem for bedrageri. En advokat blev nævnt som den ansvarlige person for sagen - Ruben Padron Perez, men det virker som om at hans identitet er blevet stjålet til ulovlige formål.


Vores læser betalte derefter over 17.000 € til et firma kaldet Walker Padron Perez Consultants Ltd. Direktøren er navngivet som Alan Walker og dette er et engelsk registreret selskab, med regsitreringsnummer 11099369 registreret den 6. december 2017 og med adresse:Denne adresse er en postadresse med et virtuelt kontor, der drives af Small Firms Service Limited, så det er ikke en permanent adresse.


https://beta.companieshouse.gov.uk/company/11099369


Brussel krævede også en betaling til sig selv på næsten 2.000 €, der skulle betales kontant for signering af nogle dokumenter hos notaren. Det er et ret stort beløb og at betale det kontant til Brussel og ikke notaren giver ikke meget mening.


Det stopper desværre ikke her. Uden at vores læser blev informeret eller havde kendskab, blev hans dokumenter overdraget til et andet firma, som på dette tidspunkt ikke er navngivet. Han var igen tvunget til at betale dette selskab over 28.000 € for at sætte sagen igang. Så hvad skete der med de indledende betalinger på 17.000 € og 2.000 € til Walker Padron Perez og Jeroen Martijn Brussel?


Vores læser har ikke været i stand til at komme i kontakt med Walker Padron Perez eller Brussel. Alle e-mails bliver ignoreret og opkaldene bliver ikke besvaret!


Han er nu blevet fortalt af det "nye" selskab, at de vil hjælpe ham med at få disse penge tilbage. Timesharehjelpen følger udvilkingen og krydser fingre for at det lykkes vores læser at få deres penge tilbage.


Endnu en gang styrker disse to historier, det vi hele tiden har sagt. Pas på inden du indgår nogen aftele og betaler betydelige mængder penge. Gør dit hjemmearbejde.


Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så brug vores kontakt side, og vi vil hjælpe dig på rette vej. Hvis du er blevet kontaktet af et af de nævnte selskaber, vil Timesharehjelpen gerne høre fra dig. Brug vores kontakt side og fortæl os, hvad der skete.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page