top of page

Lopesans planer om at overtage 100% af Anfi del Mar er en realitet!!!
I øjeblikket er det helt store samtaleemne i timeshareverden hvorvidt Lopesan vil overtage 100% af Anfi koncernen og hvis det sker, hvad vil det betyde for den enkelte ejer?


Timesharehjelpen har tidligere dækket denne historie, og alt tyder på at alt stadig går efter planen.


https://www.timesharehjelpen.com/blog/lopesan-vil-have-fuld-kontrol-over-anfi-del-marTimesharehjelpen har på det seneste modtaget rigtig mange henvendelser fra bekymrede ejere i forbindelse med dette tiltag. Hvad vil det betyde for det enkelte medlem? Vil Lopesan fortsætte med timeshare modellen eller vil han omvende det til et almindeligt hotel? Kan man stadig bruge sine rettigehder eller vil man miste alt? Mange spørgsmål hober sig op og det er ikke let at finde rundt i timesharejunglen, da man som ejer eller medlem oftest bliver holdt uvidende. Vi har modtaget information fra pålidelige kilder og diverse nyhedsmedier ser det ud til at det vil blive ført ud i livet til februar 2019.


Helt tilbage i september 2016 solgte Lyng- arvingerne deres andel af Anfi til Lopesan for kun 41,2 millioner euro. Knap 10% af den reelle værdi. Lopesan blev partner med Santana Cazorla som ejer 50% plus den gyldne andel, som giver ham kontrol over bestyrelsen, og dermed det sidste ord.


http://www.canariajournalen.no/Nyheter/Lyng-familien-har-solgt-seg-ut-av-timeshare-anlegget-Anfi-del-Mar-paa-Gran-Canaria


I 2017 blev det offentliggjort i IFAs overfor deres egne aktionærer, at målet skulle være at opnå størstedelen af kontrollen over Anfi del Mar & Anfi Tauro, hvor 50% i øjeblikket er ejet af Santana Cazorla (HSC), en partner som i for tiden opholder sig i Marokko, da han er efterlyst af spansk politi for korruption og hvidvaskning af penge blandt andet.


i Maj måned 2018 rapproterede Nyhedsmediet ABC Canarias at IFA hotelkæden som drives af Lopesan, ville foreslå generalforsamlingen i Tyskland at øge deres kapital til 128,7 millioner euro som et tiltag for at få fuld kontrol over Anfi del Mar. Se link til artiklen under:


https://www.abc.es/espana/canarias/abci-hotels-lopesan-hara-ampiacion-capital-para-controlar-anfi-mar-201805261103_noticia.html


( Højreklik på musen og vælg oversæt for at læse artiklen på dit eget sprog) eller se IFA egen aktieindsigt på nedenstående link:


https://www.finanzen.net/nachricht/aktien/dgap-adhoc-ifa-hotel-touristik-ag-ifa-hotel-touristik-aktiengesellschaft-beabsichtigt-bezugsrechtskapitalerhoehung-zur-finanzierung-strategischer-projekte-6229798


Og nu ser det ud til at det er en realitet. I henhold til Lopesans egen hjemmeside og investeringsplaner vil han som sagt skyde kapital i Anfi koncernen for at få 100% kontrol over Anfi. Se link under for mere information:


https://www.lopesan.com/upload/Resumen_Plan_de_Inversiones_IFA_vdef_(a).pdf


Det står godt nok på tysk, men hvis du kigger under punkt 4 står det klart og tydeligt at IFA/Lopesan overtager 100% af Anfi.Med denne kapital indsprøjtning og tiltag vil Lopesan have kontrol på mere end 50%, hvilket gør det umuligt for Santana Cazorla at overholde de finansielle krav for at opretholde sin overlegenhed af aktier. For at kunne opretholde dette, bliver han nødt til at betale mange millioner € - noget, som han simpelthen ikke er i stand til at gøre.


Silverpoint som ligger på Tenerife, lukkede ned for alt salg af timeshare i april 2017. Dette var en direkte konsekvens af alle de sager som de har tabt til fordel for vores kunder de sidste mange år, og det efterlod mange tusinde Silverpoint medlemmer med ingenting!


https://rdo.org/membership-updates/silverpoint/


Dette var ikke moralsk korrekt, ej heller legalt, men det er de kontrakter som er blevet solgt igennem de sidste 30 år heller ikke. Hvorfor skulle Lopesan ikke gøre det samme? Jeg vil lade dig drage dine egen konklusioner, men lad mig bekræfte for dig at hvis du ønsker at få dine penge tilbagebetalt for en ulovligt solgt timeshare, så kan timingen ikke være bedre end nu!Skulle du have nogle spørgsmål til denne artikel eller nogle andre, så hører Timesharehjelpen gerne fra dig.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page