top of page

Marriott taber i de spanske domstole.


Canarian Legal Alliance skaber overskrifter igen. Denne gang har en af deres kunder vundet mod timeshare giganten Marriott Vacation - En sag, som mange sagde var umulig at vinde! Dommeren ved domstolen i Estepona nº 6 afsagde dom og erklærede kundens Marriott Vacation Club-kontrakt for radikalt ugyldig. Under henvisning til de 130 højesteretsdomme der allerede er udstedt dikterede dommeren, at den manglende slutdato på kontrakterne var den væsentligste årsag til ugyldighed, da de ikke opfyldte kravet klart angivet i den spanske Timeshare-lov 42/98. Denne familie kan nu se frem til at modtage £ 24.360 plus juridiske omkostninger og juridiske renter. Timesharehjelpen ønsker CLA og deres kunde et stort tillykke med dette fantastiske resultat.


Tidligere på året var Marriott også i problemer i Florida USA hvor virksomheden tabte et gruppesøgsmål, som følge af salg af deres pointbaserede produkter. Du kan læse mere om denne sag i linket under:

Hvis du ejer timeshare på Marriott og gerne vil vide mere omkring dine muligheder for at kræve dine penge tilbagebetalt, kan du kontakte os nu for en gratis konsultation hvor du vil få klar besked og blive ført i den rigtige retning.


Sammen står vi stærkere!

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page