top of page

Marriott Vacation Club betaler sagsøger 48.511,23 € tilbage frivilligt for ulovlig solgt timeshare.


I dagens artikel har vi valgt at skrive om et af industriens mere respekterede resorts - Marriott Vacation Club. Flere af vores læsere har kontaktet os på det seneste, da de har hørt rygter om at Marriott Timeshare er i overhængende fare for at gå konkurs. Det er bestemt ikke tilfældet, selvom den seneste udvikling fra domstolene bestemt ikke er til fordel for Marriott. En af de virksomheder som skaber den utryghed og konfusion er Claims Solutions Group Ltd med base i Aberfeldy, Skotland. Dette selskab dukkede op for flere år siden, da de begyndte at kontakte Diamond Resorts-ejere under firmanavnet Timeshare Solutions Group Ltd. for derefter at kontakte andre timeshare-virksomheder, herunder Silverpoint, og nu ser de ud til at de har rettet blikket mod Marriott-ejere. Det er bekymrende hvad timeshareejerne bliver fortalt. I opkaldet informeres medlemmet, at på grund af det enorme antal retssager, som Marriott taber ved de spanske domstole, er konkursen af Marriott Timeshare nært forestående. Så er en af verdens største timeshare- og ferie firmaer i fare for "kollaps"!? Marriott har en meget stærk kapital, og ejerskab i et af de største timeshare-udvekslingsselskaber i verden kaldet Interval International. De er også et børsnoteret selskab og har derfor pligt til at informere deres aktionærer. Så hvis dette skulle være sandt, er det meget mærkeligt, at intet af dette er blevet offentliggjort! Vi har mistanke om, at dette er endnu et trick til at skræmme fortvivlede timeshareejere til at indlede juridiske processer.

Timesharehjepen har tidligere artikler skrevet om Marriott og deres forretningsmodeller hvor de til det anderkendte Market Exclusive indrømmer overfor deres aktionærer i en offentlig erklæring at de taber retssagerne vedrørende timeshare, men at de har afsat 16,3 millioner $ til at dække disse. Når der nu kommer flere og flere sager for domstolen, vil de uden tvivl afsætte endnu mere kapital. Link til rapporten offentliggjort i Market Exclusive under: https://marketexclusive.com/marriott-vacations-worldwide-corporation-nysevac-files-an-8-k-other-events-4/2018/07/amp/ Timesharehjelpen modtog også den glædelige nyhed om, at Marriott, efter at have tabt en sag ved Domstolen Første Instans nr. 7 i Palma de Mallorca, frivilligt straks efter dom, betalte sagsøger det tilkendte beløb tilsvarende 48.511,23 € De sagsøgte virksomheder i sagen, var MVCI Holidays SL og MVCI Management SL, efterfølgeren til MCVI Management Europe Ltd.

Det er tydeligt, at denne virksomhed har indset, at de ikke har nogen juridiske muligheder for at vinde, og har derfor "yndefuldt" anerkendt deres "nederlag" og har betalt. Dette er fantastiske nyheder for kunder, der allerede er i gang med en juridisk process, og for dem, der overvejer at tage skridtet.

I afgørelsen erklærede dommeren kontrakten for ugyldig, da den indeholdt flydende uger, og havde en varighed på over 50 år. Den tyske kunde kan nu se frem til at modtage over 48.000 € og endelig være fri af de økonomiske forpligtelser som deres timeshare indebar. Advokaten, der repræsenterede denne klient, var Adrián Diaz-Saavedra Morales fra Canarian Legal Alliance, et stort tillykke med et veludført arbejde. Husk altid at tjekke alle oplysninger, du får angående din timeshare. Meget af det er skræmmende, og er udelukkende for at få dig til at betale for en service, som sandsynligvis aldrig vil blive udført.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page