top of page

Nyheder fra de engelske domstole – EZE GROUPFor et stykke tid siden nævnte vi Birmingham Crown-høringen i forbindelse med domfældelsen af ​​Dominic O'Reilly og Stephanie O'Reilly fra EZE Group. Sagen skulle have fundet sted mandag i denne uge.


Ud fra de oplysninger vi har modtaget, ser det ud til at EZE Groups juridiske rådgiver og advokat ikke kunne komme, og derfor bad om udsættelse inden mandagens høring.


Når vi finder ud af mere, vil vi offentliggøre det her.


I et andet tilfælde, der blev annonceret den 17. april mod Francis Madden i Bournemouth Crown Domstol i England. Sagen var planlagt til at vare omkring seks uger, men i går blev det informeret, at Madden havde erklæret sig for skyldig i tre punkter af svigagtig handel mellem maj 2012 og februar 2016.

Sagen drejede sig om hans "Ferieklub" virksomheder, hvor folk blev inviteret til at deltage i en "to timers præsentation", som faktisk varede mere end "fem timer". De blev solgt ferielejligheder, som enten ikke eksisterede eller som næsten var umuligt at reservere. I de fleste tilfælde kunne indkvarteringen have været reserveret for langt mindre via internettet.


Selvom køberene var blevet informeret om, at der var en fortrydelsesret viste det sig at når de forsøgte at annullere, blev de fortalt, at det ikke var muligt. Det viste sig også, at de udmattede kunder blev ”eskorteret" af salgspersonalet til en pengeautomat for at hæve penge til betalingerne.


Dommeren dømte ham til fængsel på en periode på 40 måneder, og kaldte hans adfærd for "forkastelig".


Det ser det ud til, at myndighederne i de forskellige lande endelig tager sig af disse charlataner, og sikrer et forbrugerens rettigheder. Se link til artiklen under:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5682173/Timeshare-fraudster-marched-victims-cash-machines-hand-thousands.html


Da timeshare industrien først startede, var det et godt koncept, indkvartering var fremragende, langt bedre end hvad der var tilgængeligt via almindelige rejsebureau, men noget gik galt. Grådigheden tog over.


Nogle af de første "svindelnumre" var købsplanordningerne, hvor det du købte var baseret på et hul i jorden og en arkitektonisk plantegning. Mange af disse ”lejligheder” blev aldrig bygget og hundredvis af mennesker, der tabte titusindvis af kroner.


Industrien gjorde ikke noget for at ”kontrollere sig selv" og landenes love, hvor disse timeshare blev bygget, var ikke var tilstrækkelige, så mange bedragerier kunne finde sted, og gerningsmændene slap væk med millioner.


Efter det oprindelige ”svindelnummer” blev industrien mere og mere grådig og der blev derfor opsat et såkaldt gensalgsmarked. Fordi timeshare blev solgt som "ejendom" og ville stige i værdi kunne det jo sælges igen, og videresalgsselskaberne tjente enorme summer på dette. Disse virksomheder tilbød kunder at sælge deres timeshare med løfte om at få mere tilbage end det de rent faktisk havde betalt. Dog skulle der betales et gebyr på flere tusinde for at få sin timeshare registreret på disse gensalgslister som forsvandt i tide og utide.
Disse historier viser klart, hvorfor du skal gøre dit hjemmearbejde, før du accepterer at tage til en præsentation, eller gøre forretninger med enhver virksomhed. Tjek, tjek og tjek så igen. Stil spørgsmål.


Hvis du er blevet kontaktet af et firma eller har du fundet en på internettet og vil vide, om de er ægte, så kontakt Timesharehjelpen, og vi hjælper dig med at finde ud af det.


Husk at gøre dit hjemmearbejde da det vil spare dine hårdt tjente penge!

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page