top of page

O'Reillys dømt og andre er stadig under efterforskning.I sidste uge modtog vi nyheder fra Birmingham Crown Court vedrørende domfældelsen af Dominic O'Reilly og Stephanie O'Reilly fra Eze Group . Torsdag den 21. marts i Birmingham Crown Court, dømte dommer Laurence Creed som følger:

- Dominic O'Reilly, fængselstraf i 2 år og 4 måneder, og frataget retten til at drive forretning i 9 år.

- Stephanie O'Reilly 18 måneders fængsel og frataget retten til at drive forretning i 6 år.

Dominic & Stephanie O’Reilly

I anklagerens åbningserklæring blev det bedt om, at dommeren tog højde for den monetære skade, det var ekstremt høj i henhold til anklagemyndigheden som havde 36 klager, 90 i gang og 45 yderligere igangværende klager .

Anklageren lagde også vægt på den følelsesmæssige virkning, som forbrugerne blev udsat for. De havde ikke nogen afbestillingsrettigheder samtidig med at de blev udsat for aggressive salgstaktikker. Det blev også nævnt, at de sagsøgte blev bedt om at stoppe med at bruge disse taktikker, men de fortsatte selv efter, at handelsstandarderne begyndte deres efterforskninger.

Forsvarerern for O'Reilly anmodede om at dommen blev suspenderet, da han på et tidligere tidspunkt allerede havde deklareret sig selv for skyldig. Han fortalte også retten, at O'Reilly nu er 54 år, i dårligt helbred og har brug for en hjerteoperation.

Det faktum, at et ældre par på 68 og 69 år, hvor en af dem for nyligt havde et slagtilfælde, mens den anden havde diabetes, blev tvunget til at overføre penge, før de overhovedet fik lov til at forlade salgslokalet, får det anmodede til at se ud som en stor joke!

Frøken O'Reilly's forsvar argumenterde med at hun er mor til en 1-årig baby, som er ammende, og hun er 11 uger gravid igen. Hun har heller ikke nogen støttestruktur i Storbritannien, da hendes forældre bor på Tenerife, så derfor ville hendes partner være nødt til at opsige sit job for at passe på babyen, hvis hun blev fængslet.

Samlet set var de 36 klager 425.000 £ værd, hvoraf kun 3 3.813 £ faktisk blev refunderet. Handelsstandarder fandt yderligere 100 klager på i alt 1,3 millioner £. Hele selskabet omsatte i 2017 for omkring £ 3.375 millioner.

En stor del af disse penge blev overført til selskabet Regency Shores SL på Tenerife, selvom kunderne troede at de blev betalt til Eze Europe Ltd.

Dommeren fremhævede også at der var blevet sendt truende breve omkring betalinger til flere kunder, hvis de ønskede at annullere. En kunde måtte tilogmed ringe til deres datter for at hjælpe med at betale.

Denne høring er kun toppen af ​ isbjerget, da der er flere hundrede familier som er blevet snydt af O'Reilly familien. desværre bliver mange af disse familier nu udsat for svindel på grund af denne sage. De modtager opkald fra virksomheder, der angiver, at de arbejder med, eller er blevet udpeget af domstolene til at hjælpe dem med at få penge tilbage, som domstolene holder. Det er ikke sandt!

O'Reilly s er nu ved at blive undersøgt i henhold til den strafbare lov, og myndighederne har planer om at beslaglægge konti og aktiver såsom huse og biler, hvis det skønnes at de er fra provenuet af kriminalitet.

Problemet er nu om de kan forbinde det. Hvor er pengene, er ejendommene i deres navne, eller er de i hans kone eller partnerens navne? Hvis det er tilfældet, kan det bevises, at de brugte penge fra O'Reilly's i første omgang?

Vi kan kun vente og se.

Hvis du har været kunde hos Ezegroup og modtager opkald vedrørende penge, der holdes for dig, så kontakt Timesharehjelpen. Vi vil forklare dig, hvor du står, og om du er i stand til at få noget tilbage. Link til Birmingham Mail:


Pågående efterforskninger gennemføres også i flere af Mark Rowes selskaber som ses under, af Avon og Somerset Police, Regional Organized Crime Unit, sammen med myndighederne på Tenerife.

Mark Rowe

Denne undersøgelse er meget lig efterforskningerne der blev gjort i forhold til Eze-koncernen. Den er stadig i gang, og der er endnu ikke nogen nye eller yderligere oplysninger tilgængelige. Men uden tvivl kan vi se en sag i domstolene i den nærmeste fremtid.


Vi skal holde jer opdateret så snart vi modtager nyt.


Sammen står vi stærkere!

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page