top of page

Opdatering fra de spanske domstole.


Timesharehjelpen har modtaget følgende oplysninger fra Canarian Legal Alliance.Ved udgangen af ​​sidste uge den 9. november havde CLA 31 retsmøder i de spanske domstole. Det var både på fastlandet i Spanien og på De Kanariske Øer. De berammede også 44 nye Timesharekrav ved domstolene, så dommerne vil have masser af se til i den kommende tid. Derudover modtog CLA 5 afgørelser i sidste uge alene:

4 mod Anfi del Mar på Gran Canaria i 1. instans domstolen, og en enkel afgørelse fra Landsretten mod Silverpoint Vacations på Tenerife.


I alt blev disse to virksomheder dømt til at tilbagebetale mere end 206.000,00 € til deres kunder samtidig med at alle kontrakterne blev erklæret ugyldige, så kunderne har i princippet nydt deres timeshare gratis.

Det bliver også mere og mere almindeligt, at dommerne ved domstolene på Gran Canaria ikke holder selve høringen, men istedet udsteder deres afgørelser efter det indledende retsmøde. Det blev også meddelt, at en dommer på Tenerife følger samme mønster og ikke sender sagen til høring, men vil afgive sin afgørelse direkete. Dette fremskynder naturligvis processen og det er gode nyheder for alle sagsøgere.


Denne uge er også startet godt med domme udstedt på følgende datoer:


12. november:

I Domstolen i Maspalomas var der to afgørelser mod Anfi. Igen blev der ingen retssag afholdt, men dom udstedt efter det indledende retsmøde. Den første dom blev udstedt 1 måned efter, og den anden blev udstedt på bare 7 dage. Kunderne modtager over 112.000 € og 31.000 € + renter og omkostninger!!


I Landsretten på Tenerife var Silverpoint på bænken og blev dømt til at returnere over 15.000 € til kunden og kontrakten blev erklæret ugyldig.


Den 13. november dikterede dommeren igen efter det indledende retsmøde at 23.000 € skulle returneres, og en tysk kunder modtager over 103.000 €. Begge kunder fik deres Anfi-kontrakter erklæret for ugyldige.


Anfi har yderligere tabt endnu ​​2 sager ved Retten i Første Instans i Maspalomas. Lovbruddende af timeshare-loven var evigvarende kontrakt og flydende uger. Den første kunde er blevet tildelt 0ver 53.000,00 € og den anden andet kunde er blevet tildelt over 45.000 €, som omfatter dobbelt tilbagebetaling af depositum plus juridiske gebyrer og renter.


En anden timeshare-virksomhed blev også beordret til at tilbagebetale over 36.000 € plus lovlig interesse for en vedvarende kontrakt. Denne kontrakt var signeret med Puerto Calma i Amadores dalen på Gran Canaria.


Så der er nogle meget glade ex-timeshare ejere, som fejrer denne uge.

Canarian Legal Alliance meddelte også i denne uge, at de har brudt endnu en rekord. De har modtaget deres 300. afgørelse mod forskellige timeshare-selskaber til dato for 2018og ahr stadig to måneder tilbage før året er omme. Dette er dobbelt så mange som de opnåede sidste år og svarer til mere end 1 afgørelse om dagen!! Det samlede beløb som er blevet tilkendt kunderne for disse afgørelser løber op i den svimlende sum af 10,8 millioner euro.Dette er ikke kun timeshare, der sælges i Spanien, der har overtrådt de nu strenge timeshare love, for kunder af timeshare købt andre steder i verden er der nu åbnet en filial af CLA - CLA International FZE og deres hovedkontor ligger i:

+9714 311-6657

FAX: +971 4332 8810

Med grene spredt over hele verden og et kæmpe netværk af internationale advokater, der specialiserer sig i timeshare retssager, åbner det dørene op for mange flere timeshare ejere, der har brug for specialisthjælp. Selvfølgelig med succes fra de spanske advokater vil det ikke vare længe før vi begynder at se dette spredes til succes i andre dele af verden.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page