top of page

Opdatering på retssagen om John "goldfinger" Palmer.I tirsdags offentliggjorde vi en artikel om starten på en retssag hos Audiencia Nacional, (Spaniens nationaldomstol), som har taget ca. 17 års undersøgelser for at komme til det punkt idag. Det er nok en hvad der menes at være en af ​​de største timesharebedreagerier i timesharens historie.


Kort efter at det blev offentliggjort at sagen var startet op udgav diverse medier nyheden om, at en tidligere associeret af John Palmer, Marco Yaqout var blevet skudt og døde uden for sit hjem i Marbella, Spanien. Han blev anset som værende Palmer's højre hånd i de tidlige dage på Tenerife. Marco ejede en række natklubber, som også omfattede aktier i de berømte Linekers barer.

Det lader til, at en pistolmand lå og ventede bag nogle kasser og begyndte at skyde, da Yaqout kørte op til sit hjem i hans karakteristiske Bentley. Omkring 20 skud blev fyret.


Yaqout har igennem tiderne minglet sig med en række berømtheder i sin natklub i Puerto Banus, Marbella kaldet TIBU. Der blev reality showet TOWIE castet sammen med professor Green, der spillede på klubben.I øjeblikket har politiet ingen mistænkte, har ikke arresteret nogen, og motivet er stadig uklart.


Nogle spekulerer på, om det var en del af "natklubskrigen" på Costa del Sol, mens andre mener, at han måske er blevet beordret til at vidne i retssagen som i øjeblikket er i gang i Madrid.

Det antages, at han havde en enorm mængde information om alle aktiviteterne forbundet med timeshare-bedrageri og svindel, samt oplysninger om nogle af de uløste mord, der er forbundet med Tenerife.


Anklagerne afhørte tirsdag, Richard Cashman, Palmer's påståede løjtnant. Han nægtede at han havde forbindelse til Palmernetværket og at han aldrig hvade været med til at bedrage de utallige turister, der blev snydt af timeshare-svindlerne. Han indrømmede dog at han ankom til Tenerife i 1993 og arbejdede for Palmer, og nægtede derefter igen at have haft noget at gøre med at sælge "lejlighederne". Han forklarede, at han i første omgang var ansvarlig for sikkerhed (på timeshare-sprog, der ville være "clumpers"), og fortsatte derefter med at styre barer, restauranter og service af udlejningsbiler.


https://spainsnews.com/palmers-lieutenant-denies-that-he-led-the-scam-network-to-tourists-la-provincia/


Når vi modtager flere nyheder og information vil vi offentliggøre dem her.
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page