top of page

Opdatering: Silverpoint, Nordic Consulting, Farhoud brødrene.

Så har vi igen modtaget information fra en af vores læsere i forbindelse med linket mellem Silverpoint Vacations og Farhoudbrødrene. Denne artikel fremhæver en sag fra en familie der købte en "lejlighed" via de såkaldte "Virksomhedsandele" fra Silverpoint ved sælgeren Alex Farhoud.

Som vi allerede ved arbejder Alex ikke længere for Silverpoint, men er nu konsulent for hans bror Ali og hans nye firma kaldet Nordic Consulting Canary Island S.L. Endnu engang tjener de penge på selv samme folk som de solgte produktet til i første omgang. Denne gang gennem tvivlsomme søgsmål mod deres tidligere arbejdsgiver Silverpoint og deres CEO.


Nordic Consulting Silverpoint Vacations

Historien begynder ved et besøg på Tenerife i år 2017 og en efterfølgende invitation til et to ugers ophold på Beverly Hills Club I Arona på Tenerife. Den eneste "betingelse" var, at de skulle deltage i et "informations møde" med Silverpoints repræsentanter.

Da de ankom, blev de kontaktet af Silverpoint- repræsentanten Alex Farhoud. De deltog i det arrangerede møde og blev mødt af den venlige Alex Farhoud. Han begyndte med den klassiske "timeshareopvarmning" hvor han spurgte ind til deres helbred, om de nød deres ophold og samtidig gav han dem en masse oplysninger om forskellige restauranter, ture m.m. som skønne Tenerife kunne tilbyde. Alt dette udelukkende designet til at få familien til at føle sig trygge.Til sidst skiftede Ali samtalen, og kom med et tilbud, som ville have stor interesse og gavn for familien sagde han. Nemlig hvordan de kunne købe deres egen lejlighed på Beverly Hills Club langt under markedsværdien, tilsvarerende omkring 60% mindre.

Han forklarede, at de ville kunne bruge lejligheden i op til halvdelen af ​​året og resten af tiden ville de kunne leje den ud, hvilket ville betyde en betydelig indkomst. Selv om de skulle vente et par år for at få lejligheden registreret i deres navn, ville de modtage " et årligt afkast" på 4,5% af købsprisen som var omkring 155.000 €

Alex Farhoud forklarede forretningsmodellen ved at bruge den klassiske timeshare salgsmodel med flotte tal nedfældet på et stykke papir. Dette kaldes for "the classic pencil pitch" (Timesharehjelpen har en kopi). Det viser hvordan afkastet af de 4,5%, skulle resultere i en indkomst på 6.975 € årligt. Et beløb som familien ville modtage i det første år som kompensation for kommende lejeindtægter.

Denne kommende udleje blev også vist på det håndskrevne papir, og viste en forventet indkomst på 21.623,51 €, selvom beløbet faktisk blev vist i svenske kroner. Der skulle også være et nedslag i skat på 19% fra det beløb, der skulle betales til det spanske skattemyndigheder. "Pitchpapiret" har Alex Farhouds navn på.

For at formalisere købet, skulle der indbetales et depositum på 5.000 €, og den udestående sum på 150.000 € blev betalt inden for de næste par måneder.

Fordi de havde modtaget så mange oplysninger, blev det foreslået, at de kunne komme tilbage den følgende dag for at gennemse al papirarbejdet. Familien havde naturligvis mange spørgsmål, som de ønskede svar på og sagde ja tak.

Ifølge papirarbejdet ville de ikke få "fuldt ejerskab" over lejligheden indtil alle timeshareejere var blevet frigjort fra denne lejlighed. Dette var en proces der ville tage cirka 3 år. Papirarbejdet angav også klart og tydeligt, at de ikke købte timeshare.

For at gøre en meget lang historie kort, virkede det som en god aftale, og Alex Farhoud kontaktede derefter Silverpoints CEO for at godkende aftalen.

I begyndelsen af år ​​2018 kontakter Alex Farhoud familien med en vigtig meddelelse. Der var opstået problemer med købsaftalen. Han meddelte også, at han ikke længere arbejdede for Silverpoint, men uddybede ikke, om han selv havde trådt af eller om han var blev afskediget. Nu da han var en uafhængig agent, kunne han genoprette de oprindelige vilkår i lejeaftalen, men det ville medføre en betaling på 2 x 5.000 €, som skulle betales i to rater.

Det virker som om at andre " købere " har modtaget lignende oplysninger fra Nordic Consulting.

Den administrerende direktør for Nordic Consulting, er Ali Farhoud. Alex Farhoud er konsulenten. De meddelte, at de havde fundet lovbrud i aftalerne solgt som virksomhedsandel, og at det de egentlig havde købt var timeshare som er underlagt nogle meget strenge love i Spanien.

Nordic Consulting forklarede, at de allerede havde påtaget flere sager, hvor kontrakterne var blevet annulleret og kunden havde modtaget fuld tilbagebetaling af deres penge. Noget som undrer Timesharehjelpen meget er hvordan denne virksomhed har kunnet opnå at vinde sager i domstolene, når man tager i betragtning at virksomheden blev registreret den 17/10/2018! Se link under til virksomhedsregistret:


http://www.infocif.es/ficha-empresa/the-nordic-consulting-canary-islands-sl


Nordic Conulting tilbød familien, at repræsentere dem i en juridisk process mod Silverpoint og hjælpe dem med at få deres penge tilbage. Omkostningerne var over 30.000 €, der skulle betales til Nordic Consulting.


Så nu har vi de selv samme folk, der solgte produktet til at starte med, med løfter om store indkomster for et produkt som de nu hævder at de ikke havde nogen anelse om var ulovligt, og nu tjener de endnu flere penge fra de samme mennesker ved at sælge dem en juridisk process!

Ud fra de modtagne oplysninger er der allerede blevet præsenteret flere kriminelle anklager mod dem, og tilsyneladende er det kun begyndelsen.

Vi ved ikke med dig, men der er noget her som er helt forkert. Hvordan er det muligt at disse brødre, der solgte timeshare og virksomhedsandele på vegne af Silverpoint i så mange år, har fået lov at fortsætte på denne måde?

Har du været i kontakt med Silverpoint, og er blevet solgt Timeshare med løftet om videresalg og udlejning, eller har du købt "virksomhedsandele" eller været i kontakt med Overseas Lodging Participation Program, eller Nordic Consulting, Ali eller Alex?

Hvis det er tilfældet, så kontakt os idag.


Timesharehjelpen evil give dig konkret information om hvor du står og hvad dine juridiske muligheder er.Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page