top of page

Retsagen mod John "Goldfinger" Palmer. Opdatering.

Retsagen mod afdøde John Goldfinger Palmers medarbejdere ved den nationale domstol ( Audiencia Nacional ) i Madrid fortsætter. Vi har , fremhævet denne historie i tidligere artikler (links nedenfor).Det ser ud til, at anklagemyndigheden for korruptionsbekæmpelse har reduceret den højeste fængselsstraf til 24 måneder. Det er en milepæl fra de 8 til 12 år, der oprindeligt blev anmodet om. Årsagen er, at anklagemyndigheden anvender en form for afbødning for at sikre at der ikke kommer flere unødige forsinkelser forbundet med efterforskningen, som begyndte for hele 20 år siden. De sagsøgte er dog ansvarlige for et datterselskab hvor de skal står til ansvar for 1.890.000 euro. En meget lille og foruroligende sum når man tager i betragtning alle de millioner, de snød deres ofre for.

De højeste fængselsstraffe på 24 måneder blev givet til Richard Cashman, Palmers "løjtnant", for ulovlig virksomheder, bedrageri og hvidvaskning af penge. Darren Morris fik 10 måneders fængsel for ulovlige virksomheder, 10 måneder for bedrageri og 4 måneder for hvidvaskning af penge. Han blev også dømt til 1 år for et skydevåben hvor serienummeret var slettet, hvilket blev fundet i hans hjem. Paul Murry , Keith Peter Davies , Neil Campbell Lockie og Dean Wells, alle involverede i at støtte Palmer's forretninger, da han blev fængslet i Storbritannien, står til ti måneders fængsel for ulovlige virksomheder og 10 måneder for bedrageri. Christine Ketley, der blev fængslet i 2 år i 2001 i Storbritannien sammen med Palmer og advokaten Ramón Solano synes at have sluppet for straf. Anklageren havde også anmodet om en straf på 8 måneders fængsel til Jacobba Visscher, der ledede Dinastia Resorts hovedkvarter for 44 anklager om bedrageri. Dette blev reduceret fra deoprindelige 8 år, der blev anmodet om.

Selvom de endelig er blevet stillet til ansvar for deres handlinger foran en domstol, er jeg sikekr på at alle deres ofre ikke mener at retfærdighed faktisk er blevet udført. Link til nyhedsrapporten i Canarias7:


https://www.canarias7.es/siete-islas/tenerife/la-fiscalia-rebaja-a-24-meses-la-pena-maxima-por-el-fraude-de-la-multipropiedad-de-john- Palmer-en-Canarias-IC6510831? fbclid = IwAR093WufWmxBrdd8 pAd7sbEmeubBSdeDvPviPvruPS6CgSKNNJB90rN_t8


Links til tidligere artikel.Hvis du har spørgsmål til denne artikel eller selv har været i kontakt med de førnævnet vil Timesharehjelpen gerne høre fra dig.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page