top of page

Sandheden omkring Silverpoint Vacation (5. del).


Velkommen til endnu et kapitel af Sandheden omkring Silverpoint-sagaen. Vi er nu meget tæt på afslutningen af ​​vores lille dramaserie, eller skal vi sige vores script til den næste Hollywood Blockbuster!


Det er en kendsgerning, at de enorme midler, der skabte gruppen af ​​virksomheder, primært blev finansieret af salgsorganisationen hos ​​Silverpoint Vacations, tidligere Resort Properties. I mange år fløj vores ven Kwang Sim frem og tilbage og styrede virksomheden som skyggedirektør på vegne af Bob Trotta og holdt regelmæssige møder med det juridiske team og regnskabschefer. Der er blevet afsløret en enorm mængde beviser, der viser, at de lokale ledere ikke havde nogen idé om, hvad der egentlig skete rundt omkring dem og at de blev brugt som marionetdukker.


Kwang Sim

I tiden før den "store flugt" begyndte Kwang Sim meget omhyggeligt at forklædte sit engagement og manipulere intetanende personer ind i skudlinjen. Et tegn på en ægte kujon, der også var i direkte konflikt med hans "offentlige persona" hvor han giver udtryk for at være en "omsorgsfuld og religiøs mand". Kwang er angiveligt bange for, at hans ”hjord” af mormoner vil opdage hans dobbeltliv. Faktisk ville hans liv ikke være i overensstemmelse med en West End-musikal. Kwang Sims optræden som en ”anstændig mand” som skjuler sin virkelige tvivlsomme opførsel ville bestemt være lige til en ”Grammy award”


Nu videre til Alex Lawson. Det ser ud til, at han er ved at trække Alvarez, Limora-gruppen og banken ind i et meget mørkt kapitel om potentiel sammensværgelse. Han arbejder langsomt men sikkert i alle virksomheder og udnævner sig til direktør. Selvom han er meget omhyggelig med at holde sig ude af de spanske virksomheder, hvor der er alvorlige problemer, placerer han sig selv og sin med-likvidator Paul Pretlove i direktørroller, hvor hans plan er at indlede insolvens ved hjælp af gælden på 42 millioner €.Disse penge blev flyttet op i "fødekæden" og nu bruger de samme mennesker midlerne som begrundelse for at lukke virksomheder og kaste de hårdtarbejdende teams på gaderne.


I de tilfælde hvor det er muligt, forsøger de endda at undgå de dyre afskedigelsesbetalinger, alt sammen så Trotta kan beholde endnu flere penge, og Alvarez i sidste ende kan tjene endnu mere i gebyrer!


Som oftest bliver den lille fisk spist af den store, og i dette tilfælde er det tydeligvis ikke anderledes. "De små" forsøger at kæmpe for deres rettigheder, men dette er en ”David og Goliat” situation. Alt, hvad vi kan håbe på, er at det ender som i fablen, David vinder og ballademagerene stoppes. Jeg mener, hvor mange millioner skal man egentlig arve for at være lykkelig?


Med hensyn til Trotta-familien er de ekstremt bekymrede for, at de vil blive fanget, men de har fast tiltro og håb til at banken og Alvarez ved, hvad de laver. Vi er ikke så sikre!


Jennifer Trotta Campbell bor sammen med sin mand Doug Campbell, som vi tidligere skrev om som værende koncernens administrerende direktør. Han rapporterede direkte til sin svigerfar og Kwang Sim. Han så fra begyndelsen hvordan ​​det komplekse web af virksomheder der findes i dag blev oprettet.


Han forlod virksomheden i 2007, da han tilsyneladende ikke længere var i stand til at tage presset fra gruppens struktur og den tyranniske ledelse af Bob Trotta. Han, hans kone Jennifer og søsteren Erin Westfall bor alle i Colorado, USA og nyder en fantastisk rigdom - alt sammen takket være farmands penge.


Som om det ikke skulle være nok, har de nu til hensigt at snyde hundredevis af uskyldige mennesker, der hjalp deres familie med at skabe deres enorme rigdom. Denne type grådighed er desværre alt for almindelig, men vi har information fra meget pålidelige kilder, om at de relevante myndigheder i både Europa og USA meget nøje overvåger Trotta-familien og ​​deres rigdom.


Ragni Trotta har selv boliger i Norge og Italien, og Trotta-børnene ejer fast ejendom for mange millioner € i USA. Mon ikke de relevante autoriterne er igang med at opbygge sager mod dem alle for at fratage dem denne formue i den nærmeste fremtid?


Vi vil holde øjne og ører åbne og informere dig om eventuelle opdateringer og udviklinger i denne historie, som virkelig lyder som et manuskript til en Hollywood-film.


Næste gang publicere vi den sjette og sidste episode i denne første serie af en bemærkelsesværdig og utroligt historie.


Er du et muligt offer for Trotta familien / Silverpoint, og vil du vide, hvor du står, før det er for sent?


Brug vores kontaktside idag og vi skal lede dig i den rigtige retning.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page