top of page

Sandheden omkring Timeshare!


Myte: At købe timeshare er en god investering og samtidig kan jeg tage på ferie hvert år! Derudover kan jeg altid sælge, hvis jeg bliver træt af det.


Sandhed: Timeshare er et af de største svindelnumre på markedet i dag. Når du sidder fast med en timeshare, sidder du fast i et sort hul som er stort set umuligt at komme ud af igen!


Det første ord, du burde tænke på, når du hører ordet timeshare burde være LØB! løb hurtigt og langt langt væk! Hvis du løber hurtigt nok, kan du i sidste ende slippe for den irriterende og meget ihærdige sælger!


Tænk lige over dette her. Hvorfor i al verden skal du betale tusindvis af dine hårdt tjente penge for at få tilgang til et resort, som du måske får chancen for at besøge i en uge eller 2 hvert år? Derudover skal du forholde dig til det faktum, at du absolut ikke har noget ejerskab på resortet, og du skal betale årlige "vedligeholdelsesafgifter" for overhovedet at kunne få lov til at bruge stedet, samtidig med at andre kan leje sig ind for omkring samme pris som du betaler i vedligehold. Sidst men ikke mindst er det stort set umuligt at sælge igen, så dybest set er det bare en dyr, løbende hovedpine. Og, og, og!


Det lyder helt latterligt, ikke? Det er fordi det er latterligt!


Hvorfor al det postyr?


Timeshare er en af ​​"bestsellerene" inden for rejse industrien. Tusinder af timeshares er tilgængelige, og millioner af mennesker "ejer" dem. Men det betyder ikke, at timeshare er en god ide. En artikel på Marketwatch.com beskriver hvordan timeshare markedsføres og sælges til folk, der egentlig ikke har råd til dem. Så hvis du tror du har råd til det, så lav en udregning først om hvad dette medlemskab egentlig kommer til at koste dig. Dine hårdtjente penge vil oftes være bedre sikret gemt i banken eller i en kagedåse.


Den gennemsnitlige pris for en timeshare i Europa ligger på 14.500 € Hvis du betaler disse penge til timeshare resortets fond med en gennemsnitslig vedligeholdsafgift på 550 € og en årlig stigning på 7% vil du over 10 år, have betalt næsten 22.000 €. Rimelig god indtjening for resortet.


På 20 år vil du have betalt over 37.000 €. Endnu bedre.


og på 40 år vil du have betalt over 66.400 €! Det er rigtig mange penge for en uges ferie om året! Jeg håber at resortet har fine instalationer!At kaste penge efter timeshare er ikke en investering og vil ikke generere noget økonomisk afkast til dig. En investering indebærer at du i sidste ende kan sælge det og tjene penge. Med timeshare betaler du bare din hotelregning for ( i de fleste tilfælde) resten af dit liv, uanset om du bruger det eller ej.


At komme ud af en timeshareaftale.

Hvis du allerede har betalt for en timeshare og gerne vil ud af aftalen igen, så vil jeg anbefale at du først kontakter det sted, du købte timesharen fra, og find ud af om de er villige til at købe det tilbage. Dog skal du insistere på at få klar besked på hvad en lignende enhed sælges for. De vil formentlig fortælle dig, at de ikke kan give dig disse oplysninger. Fortæl dem, at du vil vide det for at få kalrt overblik over hvilke muligheder du har, så du enten kan sælge den tilbage til resortet eller sælge den til en anden.


Hvis du ikke kan sælge den tilbage til firmaet, hvor du købte din timeshare fra, skal du aldrig kontakte et gensalgsbureau. De vil fortælle dig, at de kan sælge din timeshare for dig, mod at du betaler dem et gebyr, der bare ikke er det værd.


Du vil helt sikkert tabe penge på dette. Timeshares går kun ned i værdi, og falder hurtigere i værdi end værdien på en bil. Men det er bedre at reducere dine tab end at tabe flere penge.


Er det værd at gå til et "præsentationsmøde" for blot at score en gratis middag på en dejlig restaurant eller en Iphone? På ingen måde! For de penge, du kaster efter en timeshare, kan du rejse frit hvor du vil hver sommer for resten af ​​dit liv og aldrig have problemer med at reservere eller være bundet af den årlige vedligeholdsafgift.


Har du forsøgt alt og sidder du stadig fast med din timeshare? Kontakt Timesharehjelpen idag. Vi er dedikeret til at hjælpe timeshare-ejere med at komme ud af deres uønskede timeshare-kontrakter - lovligt og for evigt.Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page