top of page

Sanheden omkring Silverpoint Vacation ( 6. del)


Velkommen til 6. og sidste del af historien "Sandheden bag Silverpoint Vacation". Dette er en historie af episke proportioner, der er en Hollywood Blockbuster-film værdig. Den er fuld af økonomisk manipulation og flytning af ​​millioner af euro fra en konto til en anden, for at skjule og redde Trotta-familiens formue. Det er en historie om en familie i krig med sig selv svøbt i grådighed, hvor Ragni Trotta bliver udelukket af testamentet. Alt dette på bekostning af de mange tusinde forbrugere, der har købt Trotta familiens produkter og som nu står i risiko for at miste alt!!!


I årenes løb har Silverpoint, tidligere Resort Properties lokket forbrugere til at købe "pakker" af uger som investeringer, med løfte om lejeindtægter og et videresalgsprogram efter to år med en betydelig fortjeneste på disse videresalg. Men som vi allerede ved, eksistere der ikke noget videresalgsprogram. Det er bare tomme løfter for at få den intetanende forbruger til at opgradere og købe endnu mere for at sikre de "investeringer", de allerede har betalt for.


Vi har set denne forretningsmodel med "Virksomhedsandelene", som er nøjagtigt det samme som de originale "investeringspakker" bortset fra, at "lejlighederne" nu er registreret som spansk SL eller aktieselskab. Løftet er det samme, en årlig indkomst fra lejeindtægter og derefter udsigten til at sælge ”aktierne” på et senere tidspunkt.


Vi ved allerede, at ingen har fået betalt leje for sidste år. Vi ved også, at der ikke er penge til at udbetale disse lejeindtægter. Det, der er udbetalt, er kommet fra nye "investorer", der har købt sig ind i ordningen, ligesom de klassiske pyramidespil, eller "Ponzi scheme" som det også kaldes.Som i sikkert allerede har set i de foregående artikler, er enorme mængder af penge blevet flyttet rundt i de mange virksomheder opsat af Bob Trotta og Kwang Boon Sim i form af "intercompany-lån", skatteunddragelse, for derefter at forsvinde ind i Trotta-familiens formue. Alt på bekostning af dig, forbrugeren!


Ragni & Bob Trotta

Det er en kendsgerning, at de fleste lokale medarbejdere, der arbejdede i de forskellige virksomheder rundt om i verden, ikke var klar over, hvordan gruppen var struktureret, de vidste ej heller hvordan økonomien fungerede. Det er også en kendsgerning, at hvis banken og familien havde gjort det rigtige ved deres loyale arbejdere, og deres kunder, ville de fleste af disse have været glade. Kunderne ville have haft gode produkter og resorterne ledet af Doug Campbell, hans kone Jennifer Campbell, Ragni Trotta og Erin Trotta Westfall kunne have haft en vidunderlig fremtid.


Banken kunne sandsynligvis have været i stand til at lukke "trusten" og fordele formuen til familien… Det, de ikke havde taget højde for, var Alex Lawsons uduelighed og mobbe-taktik. Det ser ud til, at Alex Lawson er så ivrig efter at bevise sig værdig overfor sine Alvarez-kolleger, at han hensynsløst rejser verden rundt og angriber alle på hans vej med hans aggressive taktikker.Alex Lawson har en fuldstændig mangel på medfølelse og med et snævert syn på, hvordan hans beslutninger påvirker omstændighederne andre steder i gruppen, og han skaber et spor af ødelæggelse hvor konsekvenserne nu er forfølgelse af skadeselskaber og juridiske hold over hele verden.


Det er meget sandsynligt, at slutresultatet af alt dette, vil være at Alvarez og Marsal tjener en formue i gebyrer, Trotta-familien ender med at sidde tilbage med ingenting, og måske ender de i fængsel, banken mister deres licens med mulighed for at se dens partnere risikere søgsmål, og de tusindvis af forbrugere, risikere at miste alt, hvad de har investeret.


Alvarez & Marsal

Dette er dog på ingen måde afslutningen på denne historie. Vi har allerede hørt fra flere læsere, der er rejst til Tenerife for at bruge deres rettigheder på The Paramount - Club Paradiso. De har fortalt os at de ikke har været i stand til at få adgang til resortert og de er blevet flyttet til andre klubber og i nogle tilfælde blevet opkrævet ekstra penge for overhovedet at få lov til at bruge deres dyrtkøbte timehare rettigheder. Om personalets har nogle af vores læsere fortalt os, at de har set dem græde, da de ikke er i stand til at gøre noget for at hjælpe og nu er det usandsynligt vil få betalt deres løn. Ideen om "likvidationsplanen", iværksat af Alex Lawson, er begyndt og har allerede krævet sine ofre!


Har du købt produkter fra Silverpoint, og vil du vide, hvor du står? Ønsker du at vide, om du kan lægge sag an og få dine kontrakter erklæret ugyldige med returnering af din investering?


Hvis du gerne vil have yderligere oplysninger om dette eller skulle du ahve andre spørgsmål, så brug vores kontaktside og fortæl os, hvad hvornår og hvor du har købt. Timesharehjelpen vender tilbage til dig og peger dig i den rigtige retning.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page